Ki mikor beszéli meg a főnökével? Főleg ha nehéz fizikai mnkát végez?
Figyelt kérdés
Én még csak remélem hogy kisbabánk lessz.(2 napja teszteltem, halvány csik...holnap tesztelek ujra) De érdekelne az, hogy ki mikor beszéli meg a mnkahelyén, hogy kisbabát vár, főleg akkor ha nehéz fizikai munkát végez? (cipekedés,rakodás) raktárban dolgozom. Válaszokat köszönöm.2012. máj. 15. 21:43
1/6 anonim válasza:
Azonnal táppénzre mennék és amint biztossá válik, elmondanám. Ha csak kicsi esély is van rá, én nem emelgetnék.
2/6 A kérdező kommentje:
Dehát jöv.hónaptól az alatt is kirúgnak :-(((
2012. máj. 15. 21:53
3/6 anonim válasza:
Én az első orvosi vizsgálat után el fogom mondani. Szerencsére nekem nagyon anyaközpontú a munkahelyem. Én takarítok, de nem hinném, h abbahagyom egyhamar, ha nincs semmi bajom. Nálam az is gond, hogy nem Magyaro-on lakom és a szülési szabadság 26 hét + max 26 hét még igényelhető ezen kívül.
Egy ismerősöm, aki szintén takarítónő volt és keményebb munkahelyen dolgozott, kibírta a 36. hétig.
4/6 A kérdező kommentje:
Azon is izgulok, hogy fogadják majd. És attól is hogy nehogy ártalmas dolgot tegyek, a babával. Köszi az eddigi választ.
2012. máj. 15. 22:04
5/6 anonim válasza:
Szerintem a 12.héttől,ha kiskönnyvel igazolod a terhességet,akkor nem szoktak.De nem biztos.Én 2 hetes terhességről biztos nem beszélnék,mert leépítés miatt kirúghatnak.Keress itt a neten jogász válaszol,vagy munkajogász oldalt,vagy kérdezd meg egy könyvelőtől.
6/6 A kérdező kommentje:
Most még nem is akarok szolni, csak a többiek véleménye érdekel, és az hogy ezzel hogy raktárban dolgozok, mennyit árthatok. Köszi.
2012. máj. 15. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!