Még csak 1napot késik! Semmi folyás, semmi tünet! Csak aluszékony vagyok! Várjak még pár napot a tesztel?
Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 17:28
11/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Kismamáknak jó egészséget,leendőknek meg drukkolók!
2009. jún. 26. 20:21
12/18 anonim válasza:
Nekem is egy napja késik, tegnap teszteltem reggel és már az pozitív lett. Naaagyon jó érzés volt. Úgyhogy már tesztelhetsz. Drukkolok!!
13/18 anonim válasza:
Utolsó válaszolónak GRATULÁLOK!!!!! Jó egézséget nektek!
14/18 anonim válasza:
21.08-as vagyok. Köszönöm szépen a jó kívánságot, három baba elvesztésén vagyok túl, most nagyon nagyon kell vigyáznom.
Kérdező..teszteltél már?? Írd meg az eredményt feltétlen!! Nagyon drukkolok!
15/18 A kérdező kommentje:
Vigyázz magadra/magatokra:)/Szívből kívánok,jó egészséget és boldog baba várást!Én a 10éves fiam mellé szeretnék már kis tesót!Nem teszteltem,majd hétfő reggel!Akkor van a párom szülinapja és hátha meg tudom lepni egy +tesztel:)De,majd írok!
2009. jún. 27. 10:12
16/18 A kérdező kommentje:
Akik most tesztelnek a hétvégén,írjanak!!!Légyszí...Drukkolók mindenkinek!!!
2009. jún. 27. 10:14
17/18 anonim válasza:
Sziasztok mizus a tesztekkel???
6 hetes 6 napos km
18/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Ma reggel csináltam,de -lett:(De még nem jött meg!!Már ne is reménykedjek?Többiek?Teszt??
2009. jún. 29. 07:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!