Még csak 1napot késik! Semmi folyás, semmi tünet! Csak aluszékony vagyok! Várjak még pár napot a tesztel?
Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 17:28
1/18 anonim válasza:
Ha van otthon teszted, csináld meg, és megvárom mi az erdemény:):)
2/18 anonim válasza:
Szerintem reggel tesztelj!
Megy a drukk!:)
Majd írj, hogy mi lett!
A.
4/18 anonim válasza:
Ahogy érzed. Én türelmetlen voltam, nem vártam egy napot se.
Pozitív lett már a nem várt napon.
5/18 A kérdező kommentje:
Nincs itthon tesztem:( Hétfőig várok még!32-35 naposak a ciklusaim.ma van a 36.-ik!
2009. jún. 26. 17:33
6/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és a drukkot!!!Én is mindenkinek drukkolók!
2009. jún. 26. 17:34
7/18 anonim válasza:
Szerintem már biztos mutat valamit a teszt. Szurkolok hogy pozitív legyen.
8/18 A kérdező kommentje:
Oké,köszi!Ide megírom,hogy mi lett!Ilyen még nem volt,hogy ne lett volna folyás mensi előtt!
2009. jún. 26. 17:42
9/18 anonim válasza:
szerintem ha amúgy is 32-35 naposak, akkor tényleg gyanús, hogy baba. drukkolok, bár ha te csak hétfőn tesztelsz, addigra én már én is túl leszek rajta... (persze csak ha addig nem jön meg...)
10/18 anonim válasza:
Szia nekem a nemvárt napja után már + lett a teszt hajrá! gyorsan csinálj egyet legyen egy szép 7 végéd!!
Lehete még nyitva van a patika ált este 8 ig..vegyél egy gravi hcg t az tuti kimutatja!"ez itt a reklám helye volt:-))"
6 hetes 3 napos kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!