Inzulinrezisztencia eredményem mit jelent?
Figyelt kérdés
Meddőségibe járunk és ezek lettek az eredményeim:
Vércukor: 5,8
Vércukor 60 perces: 4,8
Vércukor 120 perces: 6,8
Inzulinszint: <2,0 (referencia 2,0-29,0)
Inzulin 120 perces: 17,5
Próbáltam itt-ott utánanézni, de nem nagyon lettem okosabb. Jó ez? vagy rossz,
Előre is köszi minden segítséget.
2012. máj. 15. 17:36
1/8 anonim válasza:
Nekem is alacsonyabb volt a 60 perces, mint a 0 perces, és ez nem jó, de nekem mellé még sokkal magasabbak is voltak az inzulin értékeim.
2/8 A kérdező kommentje:
A nem jó azt jelenti, hogy lehet inzulin-rezisztencia?
2012. máj. 15. 18:42
3/8 anonim válasza:
Szerintem nem rosszak az inzulin eredményeid.Mind kettő ref. tart. belül van.Viszont amit szoktak nézni,hogy a 120 perces a 0 percesnek az ötszöröse lehet maximum.Tehát a 120 perces inzulinodnak 10-nek kéne lennie.
4/8 anonim válasza:
Nekem határértéken belül volt minden érték és mégis IR-m van. A cukor nekem is ilyen lett, azt mondta rá az orvos, hogy nem jó és azonnal felírt gyógyszert. Napi két szem merckformint szedek és diétáznom kellene, de még nem megy.
5/8 A kérdező kommentje:
Hát, akkor úgy tűnik, hogy ez a babdolog nem fog egyhamar összejönni. Pedig már lassan teljesen kifutunk az időből.
Mondjuk ezt nem kellett volna már inszemináció előtt megnézni? Így lehet, hogy elszúrtunk egy csomó időt és pénzt feleslegesen.
2012. máj. 15. 21:12
6/8 Manka68 válasza:
Sajnos sok helyen még nem foglalkoznak ezzel, mert ez viszonylag új felfedezés, hogy összefüggés van a termékenység és az inzulin rezisztencia között. Pár éve a nődokik még csak legyintettek erre, és tovább tolták a hormonokat a páciensekbe, inkább kevesebb, mint több sikerrel. Sajnos még mindig van ilyen, kell még pár év, hogy bekerüljön a köztudatba ez a dolog, és az alapkivizsgálás része legyen. Addig sajnos nekünk kell erősködni, hogy megcsinálják ezt a vizsgálatot, ha babát szeretnénk. :-(
7/8 anonim válasza:
Első vagyok. Én meg pont bíztatni tudnálak. Ahogy elkezdtem merkformint szedni, egyszer jött meg, másodjára már nem!:-)
8/8 A kérdező kommentje:
Ó, köszi. Ez tényleg biztató. Olyan nagyon szeretnénk már babát.
2012. máj. 16. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!