Teherbeesésnél okozhat gondot a súlyom? 170cm vagyok és hozzá 75kg.
Ha a ciklusod amúgy rendben, akkor nem hiszem hogy gond lenne.
Ha a ciklussal baj van, akkor elképzelhető, hogy súlycsökkenéssel rendbe jönne.
szerintem csak annak aki nagyobb súllyal kezdi, más gondod nem lehet szerintem csak az hogy mennyit hízol havonta a védőnő szemében !
űdv:27 hkm
Szia!
Én 167 vagyok és 80 kg. Nekem soha nem mondták volna hogy esetleg nehezebben sikerülne a baba, de előttem volt egy ducibb nő a nőgyógyászaton, náluk nem sikerült a baba (nem tudom mióta) és a doki diétát javasolt neki, azt mondta hogy okozhatja súlyfelesleg.
De szerintem egyénfüggő.
27 hkm +8 kiló jött fel eddig, szóval most már 88 kg vagyok és javasoltak diétát.
szóval mikor a párommal babát szerettünk volna , 85 kg voltam és nem sikerült .
1 év elteltével lefogytam 65 kg-re igy sikerült :D nekem is diétát javasoltak.
most 27 hetes vagyok és jó sokat szedtem fel mellényestöl mindenestől 77,5 kg vagyok a ruhát nem vonták le meg ilyeneket !
Én 170 cm-rel, és 72 kg-val estem teherbe! De ezek az adatok is becsapósak, hisz engem 60-nak sem néztek, erős csontozatom van! Első hónapban sikerült a baba, szóval a súlyoddal szerintem nincs baj!
32 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!