Nagyon tanácstalan vagyok! Valaki hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
Volt már két vetélésem. Most 3 napja késik a mensim, tegnap délután és ma reggel is csináltam tesztet, mindkettő + lett. DE!!!! 26-28 napos ciklusaim vannak a 14. napon voltam nődokinál aki megnézett hüvelyi és hasi uh is. Azt mondta félidőben amikor elvileg a pém van, hogy nincs semmi jele a pének sem annak hogy már volt, sem annak, hogy lenni akarna,valószínű hogy ebben a hónapban nem lesz. Voltam 21. napi vérvételen mennék a 3. napira de nem jön meg a mensim helyette van két + tesztem. Még annyit, hogy nem szedek semmiféle gyógyszert és elvileg cisztám sincs ami miatt esetleg álpozi lehetne a teszt. Mi van ilyenkor szerintetek??? Annyira tanácstalan vagyok! Pé nélkül hogy lehetnék terhes?? Vagy lehet, hogy nem látták és mégis volt? De ilyen nincs vagy mégis!! Kérlek segítsen valaki!!2009. jún. 25. 21:29
11/20 anonim válasza:
Gratulálok én is. Minden rendben van azóta is?
12/20 A kérdező kommentje:
Igen, minden rendben van szerencsére! Már betöltöttük a 16. hetet is és úgy tünik hogy teljesen jól van meg én is.
2009. szept. 20. 13:34
13/20 anonim válasza:
Lehetett tudni, hogy a két vetélésed mitől volt?
És gratulálok a mostani babóhoz. :)
14/20 A kérdező kommentje:
Kicsit elkéstem a válasszal. Igen, lehetett tudni, legalábbis nagyon valószínű, hogy szív alakú méh miatt volt a két vetélés. Túl nagy volt a belógó rész amit műteni is kellett mert majdnem ketté osztotta a méh üregét. Azért gondolom hogy ezért volt mert a műtét utáni terhességgel már nincs semmi gond. 30 hetesek vagyunk és minden a legnagyobb rendben.
2009. dec. 25. 22:05
15/20 anonim válasza:
GRATULÁLOK, ÉS SOK SIKERT ÉS BOLDOGSÁGOT NEKTEK!Nekem is két vetélésem volt, és most van egy szép 4 hós fiacskám!!!
További szép terhességet, élvezd minden pillanatát!
Az egyik válaszoló, aki olvasta nyáron a kérdésed és válaszolt is.Én is Duphastont szedtem amúgy.
16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó én is gratulálok a kisfiadhoz és nagyon sok boldogságot kívánok!
2009. dec. 29. 21:48
17/20 anonim válasza:
Na szia.Hogy vagy?Nem sok van már hátra ugye?
18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm jól vagyunk! Bár így a 37.hét környékén már egy kicsit nehéz minden. Fáradok, nyögök, nem tudok aludni, de eddig annyira jól viseltem a terhességet, hogy ennyi igazán belefér. Már tényleg nem sok van hátra! Várom nagyon!
2010. febr. 6. 13:02
19/20 anonim válasza:
Én meg a legelső vagyok. Valamiért én is követem itt a dolgokat és nagyon szurkolok. Remélem olyan szülésed lesz amire szívesen emlékszel majd vissza. Nagyon jó babázást és sok boldogságot kívánok én is. (Én 3 eredménytelen terhesség után a 4. ből kislányt szültem, aki most 11 hós, szóval megértelek. üdv.)
20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is! Csak az tudhatja milyen így gyermeket várni aki átélte. A sikertelen terhességek után minden perc ajándék amikor velünk van és amikor megszületik az szinte hihetetlen! Nagyon sok boldogságot nektek is!
2010. febr. 11. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!