Bevállalnátok úgy a 3. babát egy lassan 10 éve tartó házasságba két gyerek mellé, hogy a férjetek most jelenleg nem akarja?
Hogy a baba megfoganjon lehet,hogy 1 hó de lehet 6-7 vagy akár egy év is.Én a 2-ik lányomnál annyit mondtam a férjemnek,hogy szeretnék mégeggyet és a babára bízom mikor akar jönni és 6 hó kellett ahhoz,hogy a pocakomban legyen.
Ha megnézzük,hogy 6 hó mire sikerült plusz 9 hó mire megszületik majd 1,5év volt.addigra a párod is akarni fogja.
De sarokba nem szabad szorítani.Inkább annyit mondj,hogy szeretnéd ha próbálkoznátok és ha jönni akar a baba jön ha nem nem.Erre úgysem tud mit mondani,mert nem te döntöd el mikor ess teherbe.
Biztos hogy nem vallalnek be egy harmadik babat ugy, hogy a ferjem errol meg hallani sem akar. Ne haragudj, de erthetetlen szamomra, miert nem tudsz orulni a 2 gyerekednek es a jo ferjednek?! Becsuld meg amid van, es ne legyel telhetetlen.
Azert arra is gondoljal, hogy ha ennyire nem akarja a ferjed a 3. babat, mi lenne veled ha egyedul maradnal?
Gondolj bele nagyon a dolgokba!
En inkabb orulnek a ket egeszseges, gyonyoru gyerekemnek, es inkabb nekik adnak meg mindent ami kell. Kesobb amikor iskolasok lesznek sokkal tobb penzbe fognak am kerulni! A babakocsi, babaruhak nem sokaig elegek! Bizony sok penz kell egy gyerekhez, hat meg kettohoz, haromhoz...stb.
Es ha holnaputan valamelyikotoknek felmondanak a munkahelyen?
Szerintem becsuld meg amitek van, es orulj hogy ketto gyerkocotok van.
Szia!
Jól értem, hogy "becsúszás" alatt azt érted, hogy átvered a férjedet és teherbeejted magad az ő tudta és akarata nélkül???Aztán kész tények elé állítod, hogy hát, akár akarod, akár nem, baba lesz???Ezt Ti komolyan gondoljátok?Szerintetek ez jó így?
Nem akarok kekeckedni, mert mindenki ugy rendezi az eletet ahogy akarja, de azert ne legyel annyira biztos mindenben!
Azt irod, hogy biztos hogy a ferjedet nem rugjak ki, biztos, hogy teged sem rugnak ki, biztos, hogy nem fogsz egyedul maradni. En azt mondom, hogy keszulj a legrosszabbra, a veszely mindig varhato! Jobb felni, mint megijedni! Nem vagyok pesszimista, de en igy gondolom.
Sajnos az eletben szinte semmire sincs biztositek, ugyhogy csak azt akarom neked mondani, hogy ne legyel annyira biztos SEMMIBE se!
Minden jot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!