Ma halvány pozitív lett a Gravi HCG teszt. Hihetek neki? Ha a ciklus 11. napján volt peteérés, mikor teszteljek "biztosra"?
Figyelt kérdés
Átlag 27-28 naposak a ciklusaim, most kicsit előbb volt peteérés, várjam meg ezeket az időpontokat biztos eredményre?
Ma a 25. napon tartok.
2009. jún. 25. 17:33
1/7 anonim válasza:
Ó:) gratula! LEhet valóban pocaklaó:D
De szerintem 4-5 nap múlva tesztelj megint.
2/7 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazad van... a Gravi HCG-t az itt olvasottak alapján vettem megbízhatósága miatt, így már lehet valami, viszont akkor a nemvárt napja ma van a 11. naptól ugye 14 nap.
Ezért gondoltam, hogy ma már illene komolyabb csíkot látni ha valóban van "valaki"...
2009. jún. 25. 17:40
3/7 anonim válasza:
Szia! A terhességi tesztek 100%-os eredményt a menstruáció késése utáni 4-5. napon mutatnak. Az az előtti pozitív teszt is pozitív, de akkor még fenn áll a kockázata annak, hogy a menstruációval együtt távozik a baba is, ezért szerintem ha akkor újra tesztelsz, megnyugodhatsz :):) Én már most gratulálok neked a babához :):)
4/7 A kérdező kommentje:
Értem... :-(
2009. jún. 25. 17:43
5/7 anonim válasza:
Jajj te nem megijeszteni akartalak :):) Ugyan már :):) Amit mondtam, csak a kérdésre volt a válasz, hogy mikor tesztelj újra :):) Ez már nálam berögzült tanács, egészségügyis vagyok :):) A pozitív teszt nem téved, szóval elhiheteted neki :):)
6/7 A kérdező kommentje:
Oké-oké! :-)
2009. jún. 25. 17:53
7/7 anonim válasza:
Gratulálok! A Gravi HCG jó teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!