10 hónapja szoptatok, már csak napi 3-4 alkalommal (5-6 óránként) - teherbe eshetek-e úgy hogy még nem jött meg, de már nem védekezünk?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 22. 15:04
1/5 anonim válasza:
Igen!a szoptatásnak nincs köze ehhez. igaz lehet számolgatni, meg azt hiszem megvan, hogy hány szoptatás kell napi szinten, akkor nem, de szerintemnem érdemes ezzel játszani, főleg, ha nem akarsz babát.
2/5 anonim válasza:
igen
azt mondják szoptatás alatt nem lehetsz terhes de elég sok tesó született így már. amúgy meg hogy nem jött meg még lehet éppen most érik a petéd pár nap múlva meg már várja a hímivarsjetet, ha nem jön mensi lesz belöle. szoval a mensi egy érett petesejt ami elötte akár meg is tud termékenyülni.
3/5 anonim válasza:
Akkor jelent vizsonylag nagy védettséget a szoptatás, ha 6 hónapos még nincs a baba, kizárólag szopik, nem telik el 5-6 óránál több két szopi közt. Nálatok már bármikor bármi lehet. Én is így estem teherbe, amikor 9 hónapos volt a lányom, még napi 2-3 alkalommal szopizott...
4/5 anonim válasza:
szia nekem mind a kettő csöppöm után 11 hónap telet el amikor jött a másidik illetve a harmadik szerintem szervezet függvénye mert hiába akartam volna korábban őket nem jöttek össze
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2008. ápr. 28. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!