Féltetek az örökbefogadástól?
Sziasztok!
Nőgyógyászati okok miatt nekem nem egyszerű a teherbe esés. Ti akik esetleg ugyanilyen helyzetben vagytok, és felmerült mondjuk az örökbefogadás lehetősége.
Volt bennetek félelem? Ismerkedtetek a témával a papír munkán kívül? Úgy értem beszéltetek olyanokkal akik már örökbe fogadtak stb?
Köszi a sgetíséget!!
Szia
igaz nem az én storym, de egy szomszédunk örökbefogadott egy kislányt, mert évek óta nem jött a baba (azt mondták neki, hogy nem is lehet babájuk).Nagyon boldogok voltak, épp hogy 1-2 hónapja volt náluk a kislány amikor terhes lett.Azóta mar 2 saját és egy örökbefogadott lurkójuk van :) nagy boldog család
Hűű..konkrétan az első leírta, amit akartam. Ez már 16 éve volt ugyan, de anyukám ismerőse volt így. Nekik sajnos meghalt az egyszem babájuk, és utána nem tudott évekig teherbe esni. Örökbefogadtak egy kislányt, aztán rá 1 évre jött még egy, de ő természetesen :)
Nagyon érdekes dolog. Szerintem az anyai ösztönökkel lehet összefüggésben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!