Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Féltetek az örökbefogadástól?

Féltetek az örökbefogadástól?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nőgyógyászati okok miatt nekem nem egyszerű a teherbe esés. Ti akik esetleg ugyanilyen helyzetben vagytok, és felmerült mondjuk az örökbefogadás lehetősége.

Volt bennetek félelem? Ismerkedtetek a témával a papír munkán kívül? Úgy értem beszéltetek olyanokkal akik már örökbe fogadtak stb?

Köszi a sgetíséget!!

2012. máj. 10. 16:29
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia

igaz nem az én storym, de egy szomszédunk örökbefogadott egy kislányt, mert évek óta nem jött a baba (azt mondták neki, hogy nem is lehet babájuk).Nagyon boldogok voltak, épp hogy 1-2 hónapja volt náluk a kislány amikor terhes lett.Azóta mar 2 saját és egy örökbefogadott lurkójuk van :) nagy boldog család

2012. máj. 10. 16:41
 2/4 A kérdező kommentje:
:-), hát ez jó hír nekik :-DDD...Gratulálok :-D
2012. máj. 10. 17:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Hűű..konkrétan az első leírta, amit akartam. Ez már 16 éve volt ugyan, de anyukám ismerőse volt így. Nekik sajnos meghalt az egyszem babájuk, és utána nem tudott évekig teherbe esni. Örökbefogadtak egy kislányt, aztán rá 1 évre jött még egy, de ő természetesen :)

Nagyon érdekes dolog. Szerintem az anyai ösztönökkel lehet összefüggésben :)

2012. máj. 10. 17:40
 4/4 anonim ***** válasza:
szia. nálunk is ez a helyzet. Csak lombikkal lehet babánk, mindkettőnknél gondok vannak. De nálunk is felmerült az örökbefogadás, mint lehetőség. Már utána kérdeztünk, és beszélgettünk olyan párral, akik fogadtak örökbe. Az biztos, hogy nem egyszerű döntés, jól át kell gondolni, de mi mindenképpen szeretnénk majd gyermeket. És ebben az esetben (ha nekünk nem lehet saját) mindegy, hogy ki szüli. Egy örökbefogadott babát is képesek lennénk úgy szeretni, mintha én szültem volna. Ti próbálkoztok azért a lombikkal?
2012. máj. 10. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!