Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet baj ha szülinapomon...

Lehet baj ha szülinapomon iszok és rá 3 napra nem várom? Már több mint egy éve próbálkozunk sikertelen de ha most sikerülne akkor mi lesz?

Figyelt kérdés
2009. jún. 25. 11:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

ha most sem sikerül nem azért nem fog mert ittál ilyenkor még nincs köze a kettőnek egymáshoz legfeljebb csak annyi h jobban kívánod a sexet

nyugi nem lesz semmi baj

2009. jún. 25. 11:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj nem lesz. Korai terhességnél még nincs olyan szoros kapcsolat anya és magzat között, mint később. Persze, ez nem azt jelenti, hogy ne kellene mértéket tartani, akár babás vagy, akár nem.
2009. jún. 25. 11:24
 3/11 A kérdező kommentje:
idáig nem ittam semmi piát, de most csak a szülinapom van. vagy ne igyak?
2009. jún. 25. 11:25
 4/11 anonim ***** válasza:
Én úgy szilvesztereztem anno, hogy nem tudtam, de már megfogant a pici. Nem voltam részeg, de 1 pohár pezsgő és 2 pohár bor lement. Én már ennyitől is spicces voltam, de a baba egészségesen született. Szerintem 2-3 pohárral belefér a szülinapodon.
2009. jún. 25. 11:28
 5/11 A kérdező kommentje:
remélem nem lesz semmi baj... nagyon akarok már babót, remélem sikerül.. nem sokat innék amúgy sem.
2009. jún. 25. 11:28
 6/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat...
2009. jún. 25. 11:29
 7/11 anonim ***** válasza:

szerintem ne ezen aggódj hanem bízz mindent a sorsra

én is azon vezsem észre magam h már betegesen figyelek mindent

2009. jún. 25. 11:31
 8/11 anonim ***** válasza:

Én nem innék, akkor sem, hogyha nem érzi a leendő baba. De ez mindenkinek a saját döntése.:

Boldog szülinapot!!!

2009. jún. 25. 11:51
 9/11 anonim ***** válasza:

Először is Boldog Szülinapot!

Másodszor én is a Te cipődben fogok járni, mert 3 nappal a nemvárt előtt veszem át a diplomámat (ha a Jó Isten is úgy akarja) és hát biztos hogy megünnepelem!:)

A.

2009. jún. 25. 14:57
 10/11 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!!
2009. jún. 26. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!