Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pco gyanum van! Erre kaptam...

Pco gyanum van! Erre kaptam proverát (5mg) utánna cypromix bevont tablettát segit valamit hogy rendbe jöjjön a menstuáciom és lehessen babám?! 20/L

Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 21:30
1 2
 11/16 Manka68 ***** válasza:

Hát a gyümölcs alapból cukros, ha nem is tesznek hozzá. Sajnos ezeket már bele kell számolni a diétába. :-(

Ételszámba megy akkor is, ha folyadék. Én is kénytelen voltam hozzászokni a víziváshoz, pedig előtte nagy kólarajongó voltam. De ma már max egy kortyot tudok meginni belőle, mert túl édesnek érzem. :-)

Általában ásványvizet iszom, ha nagyon ízesítésre vágyom, akkor némi citromlé bele. :-)

2012. máj. 12. 08:36
 12/16 A kérdező kommentje:
Én is probálkoztam a vizivással de nem megy nem aztmondom hogy kolát iszok de a rostos és szürt gyümölcsleveket szeretem :-) de probálok ezek után olyant venni ami édesitöszerrel készül !
2012. máj. 12. 10:29
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de nekem pont a Cypromix-től lett PCO-m. Legalábbis, amikor abbahagytam, azután rögtön alakult ki a dolog.

Endokrinológust keress fel.

2012. jún. 12. 05:12
 14/16 A kérdező kommentje:
voltam már ott és egy vérvételnél többet nem csináltak ... :(
2012. jún. 13. 05:58
 15/16 anonim ***** válasza:

* csak egy off, de fontos: ebédre a hús és saláta nem elég. Nem viszel be elég széndhidrátot vele! Valami kevés köret kell! Én krumplit, fehér rizst és tésztát nem eszem. Jó köretnek a kuszkusz, köles, barna rizs is!

reggeli: 30g szénhidrát

tízórai: 20g

ebéd: 50g

uzsonna: 20g

vacsora: 40g

Nekem nagyon bevált ez a rendszer! Elképesztően sokat javult nem csak a közérzetem, de elmúltak az éhségrohamok, a súlyom folyamatosan csökken, és alig-alig vagyok éhes étkezések előtt. Kiegyensúlyozottá tett. Amúgy minden igaz, amit a többiek is írtak. Fehér liszt, cukor egy életre kilőve. Inni én vizet iszom, néha (csak délután és keveset!) tejet, cukormentesen teát.

Cypromixet szedetett velem a korábbi nőgyógyászom. Pont semmit nem ért. Elnyomta a tüneteket, amik az abbahagyása után 10x erősebben tértek vissza, sőt, csomóban hullott a hajam, és tele lettem pattanásokkal is. Én sajnálom azokat az éveket az életemből. Szerintem időpocsékolás volt. Már akkor elkezdhettem volna a diétát, és a napi 1 óra mozgást, és nem kellett volna évekig várni. Szerintem ne szedd. Térj át erre az életmódra. Jobb, mint a hormongyógyszer.

2012. jún. 13. 09:50
 16/16 anonim ***** válasza:
www.azendietam.hu
2012. jún. 13. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!