Pco gyanum van! Erre kaptam proverát (5mg) utánna cypromix bevont tablettát segit valamit hogy rendbe jöjjön a menstuáciom és lehessen babám?! 20/L
Évekig szedtem Cypromix-et. A tüneteket elnyomta, a betegség valódi oka elmélyült. A PCO kezelésére nem nőgyógyász alkalmas, hanem belgyógyász-endokrinológus! Feltétlenül keress másik orvost, mert éveket vesztegethetsz el. Nézd meg itt a metformin baba mozit, és a szükséges elméleti hátteret, és ha bármiben tudok segíteni, írj nyugodtan privit is! feltétlenül válaszolok!
www.pco-szindroma.hu (Szívből ajánlom az Ezerarcú boszorkány kiskönyvet, rövid, tömör, lényegretörő, és nagyon-nagyon fontos!)
Ha pedig budapesti vagy, akkor javaslom a MensMentis-t. Én oda járok (és négy orvos után először rendes kezelést kapok, javulok, fogyok, a ciklusom beáll, és majd kiugrok a bőrömből, mert annyira jó érzés végre egyenesbe kerülni!)
Szia!
PCOS gyanúnál ezek a vizsgálatok mérvadóak : terheléses cukor + inzulin vérvétel, pajzsmirigy hormonok, LH/FSH arány ciklus 3-ik napján (bár nekem az rendben volt, és mégis!!!
Milyen tüneteid vannak?
Kevés szénhidrát, több fehérje (többnyire csirke és pulykahús, tojás a fehérjeforrásom). 3 óránként eszem, mint a kisbabák. :-) Semmi cukros dolog, sem üdítő, sem tea. Bár ezekből cukormenteset lehet inni. Rizs, krumpli minimális mennyiségben, kenyér és tésztafélék szintén. A zöldségek közül a hüvelyeseket és a kukoricát szintén csak minimális mennyiségben szabad enni, ezeknek nagyon magas a szénhidrát tartalmuk. Gyümölcsökből általában az idénygyümölcs, de óvatosan, abban is sok a szénhidrát, többnyire uzsonnára mondjuk egy alma, vagy kis marék eper. Szőlő csak mutatóban.
Ebédre a legjobb egy szelet husi és mellé saláta. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!