Szerintetek van esélyem?
Április 26-ra húzta be a ciklus.hu az ovut.Még aznap ovu teszteltem,pozitiv lett,majd 27-én és 28-án is.29-én alig látszódott valami 30-án meg még halványabb volt.
Együtt is voltunk 26-án és 30-án is.
A ciklus .hu a mensi időpontját 14-re kalkulálta.4. napja hogy alhasi görcseim vannak.Olyan "mindjárt megjön" érzés.Teszteltem már vagy 3x,de mind negatív lett.
Ha 26-án sikerült a baba akkor elvileg ma vagyok a 14. dpo-n,ha pedig 30-án akkor pedig a 10.-en.
Szerintetek?Semmi esély igy már arra h baba lehet a dologban?Megjön,ugye? :(
Bár furcsállom,hogy már 4 napja mensi zserű előjeleim vannak,pedig máskor nem jelentkezik ilyen hamar.
Persze hogy van esély!
Most jön az, hogy ne görcsölj rá!!!Mikorra nem várod?
Kerüld a forró fürdőt, és menjetek a pároddal egy kicsit sétálni, süss egy finom sütit... Csak ne ezen pörögj!
3 naponta bőven ráérsz egy tesztet csinálni. :-)
Szurkolok!!!
22hkm
Kicsit tulliheged a gyerekvallalast:D Probalj meg lazabban allni hozza. Ne nezegess semmi ovu tesztet, csak elvezd a gyerekgyartas jarulekos mellekhatasait:D
Minel jobban stresszeled magad, annal nehezebben esel teherbe. Ezek az ovu tesztek, internetes szamologepek csak statisztika alapjan szamolnak.
Barmikor teherbe eshetsz, az esely viszont nagyobb a 14. nap kornyeken. Csak lazan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!