Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek van esélyem?

Szerintetek van esélyem?

Figyelt kérdés

Április 26-ra húzta be a ciklus.hu az ovut.Még aznap ovu teszteltem,pozitiv lett,majd 27-én és 28-án is.29-én alig látszódott valami 30-án meg még halványabb volt.

Együtt is voltunk 26-án és 30-án is.

A ciklus .hu a mensi időpontját 14-re kalkulálta.4. napja hogy alhasi görcseim vannak.Olyan "mindjárt megjön" érzés.Teszteltem már vagy 3x,de mind negatív lett.

Ha 26-án sikerült a baba akkor elvileg ma vagyok a 14. dpo-n,ha pedig 30-án akkor pedig a 10.-en.

Szerintetek?Semmi esély igy már arra h baba lehet a dologban?Megjön,ugye? :(

Bár furcsállom,hogy már 4 napja mensi zserű előjeleim vannak,pedig máskor nem jelentkezik ilyen hamar.

2012. máj. 9. 17:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha a későbbi alkalomból sikerült akkor még korán teszteltél, nem mindenkinek mutatja ki 10.dpo-n. Úgyhogy semmi sincs veszve, van rá esély még. Inkább a nemvárt napján tesztelj, tudom hogy nem könnyű:)
2012. máj. 9. 17:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Persze hogy van esély!

Most jön az, hogy ne görcsölj rá!!!Mikorra nem várod?

Kerüld a forró fürdőt, és menjetek a pároddal egy kicsit sétálni, süss egy finom sütit... Csak ne ezen pörögj!

3 naponta bőven ráérsz egy tesztet csinálni. :-)

Szurkolok!!!

22hkm

2012. máj. 9. 17:21
 3/4 A kérdező kommentje:
nagyon szomorú vagyok,úgy érzem nem jött össze...ezek a szúrkálások és görcsök,megrémisztenek
2012. máj. 9. 17:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Kicsit tulliheged a gyerekvallalast:D Probalj meg lazabban allni hozza. Ne nezegess semmi ovu tesztet, csak elvezd a gyerekgyartas jarulekos mellekhatasait:D

Minel jobban stresszeled magad, annal nehezebben esel teherbe. Ezek az ovu tesztek, internetes szamologepek csak statisztika alapjan szamolnak.

Barmikor teherbe eshetsz, az esely viszont nagyobb a 14. nap kornyeken. Csak lazan!

2012. máj. 9. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!