Babára várók figyelmébe! Május 4-én volt utoljára menstruációm, a ciklusaim 35-42 naposak. Másabbak a tüneteim, mint menszi előtt, de teszt negatív. Voltam dokinál, mit gondoltok mit válaszolt?
Szió.Ne hari de meg tudná valaki nézni a diagrammomat.Bocsi hogy beleírok a kérdésedbe mi is próbálkozunk pár hónapja de most fura dolog történt.Már 2 nappal ezelőtt felírtam a kérdést, de azóta még tanácstalanabb vagyok.Megnéznétek a görbém.8 napon elképzelhető pé.Mert szerintem nekem tuti akkor volt.Előtte való 2 nappal voltunk együtt,de nagyon akartam mert akkor múlt el a menszim.Elképzelhető hogy az együttlét ami nagyon tuti volt idézett elő ilyen hamar pé?:)))Bocsi hogy ilyeneket kérdezek, de nem értem ezt a 8. napi pé!!Valóban az volt?
Szia!
Nálam pont úgy tűnik, hogy volt peteérésem a 22-dik napon ( enyhén barnáztam, más volt a nyák is), de a doki szerint lehet, hogy nem repedt meg a tüsző és később volt egy ujabb peteérésem, amiből vagy baba lett, vagy menszi lesz, ugyanis a méhnyálkahártya meg van vastagodva, ennyit lát és ez mindkettőre utalhat.
Ezzel kapcsolatban kérdeznék...tehát az lehet, hogy peteérésre utaló jelek vannak, barnázás, tojásfehérjés folyás, de mégsincs peteérés??? Eléggé elkeserítő, én erre alapoztam ebben a hónapban, de még nem tudom, hogy sikerrel jártunk -e vagy sem...
Szia!
18:05-ös vagyok az elöző kérdésedből. Köszi, hogy válaszoltál. Nekem már nem kell dokihoz mennem, ma reggel megjött, de legalább tudom, hogy nincs semmi bajom.
Remélem Neked is ha nincs baba (de legyen) megjön, és a jövő hónapban már pozitívat tesztelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!