Babára várók figyelmébe! Május 4-én volt utoljára menstruációm, a ciklusaim 35-42 naposak. Másabbak a tüneteim, mint menszi előtt, de teszt negatív. Voltam dokinál, mit gondoltok mit válaszolt?
Szóval babavárók! Ne görcsöljünk, ne számolgassunk egyfolytában csak szeressük egymást a párunkkal és szex, szex! szex!
(Egyébként szerintem én nem vagyok babás sajna.)
Szia nekem is össze vissza volt meg hol 29 hol 46 napra jött meg ezért elkezdtem vezetni a diagrammot mértem a hőmet.Pontosan akcióztunk amikor kellett és összejött elsőre a baba.Az a lényeg hogy nekem máj 12 én volt utoljára az utolso mensim első napja és jun 15 én kimutatta a teszt a két csikot ami gagyi is volt mert lily teszt volt de kimutatta.Ilyenkor már bármilyen tesztnek ki kéne jó erősen mutatni..mert ezek szert előbb volt peteérésed mint nekem.A dokit meg nem értem ilyenkor már a terhességet is látni kéne 6 hetesen szivhang van..
6 heteske
Azon gondolkodom, hogy csinálok majd egy tesztet reggeli vizeletből, mert múlt hét szerdán csináltam utoljára.
Szerintetek?
a dokinak igaza volt.. egy jó orgazmus képes arra hogy elinduljon egy érési folyamat és pár óta alatt megérik a sejt. a szervezet csodákra képes..
a doki azonban nem tart gyertyát.. csak a megszokott ciklusra alapozhat. a babagyártáshoz nem feltétlenül kell orgazmus...csak jó ha van:)
így a nemi életünket nem firtatja csak a természetanyánkra hallgat.. középidőben esetleg kicsit később jön egy kis hormon-elindít egy érést..
szexre fel!:):)
neked meg drukk, hogy baba legyen hamarosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!