Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A tüneteim lehet h. terhességr...

A tüneteim lehet h. terhességre utalnak?

Figyelt kérdés

A mensesem kimaradt.De 4 napja fáj a hasam mint mielőtt megjön de semmi...

A melleim érzékenyek a mellbimbom nagyon fáj...még akkor is ha csak hozzáérek.

Álmos vagyok folyton.

Tesztet nem merek venni,mert félek az eredménytől...

Szerintetek babám is lehet???

2012. máj. 9. 14:37
1 2
 11/11 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Próbáltam neked rákeresni a neten erre a tesztre, de nem találtam semmit.

Azt tudom tanácsolni, hogy nézd meg a dobozán, ha még nem dobtad ki, hogy hányas érzékenységű.

A legtöbb gyógyszertárban kapható teszt 25-ös, BEÁGYAZÓDÁS UTÁN 3 nappal lehet számítani a korrekt eredményre.

Ha a te teszteden az van, hogy beágyazódás után 8 napos terhességet tud kimutatni, akkor nincs mit csodálkozni azon, hogy negatív lett, és még nincs okod elkeseredésre!

Valószínűleg 50-es, vagy még rosszabb érzékenységű, szerintem próbálj egy másfajtát, gyakorlatilag bármelyik megteszi. Én a gravi HCG-re és a gabriel-re esküszöm, de szerintem bőven kaphatsz még itt tippeket, hogy melyik jó. Ezek 25-ösök.

És természetesen mindegyik használható a nap 24 órájában, csak nem ilyen korai időszakban. Egy hét múlva már mindegy lesz, de most még számít, mikor csinálod meg.

Ja, a beágyazódás befejeződése úgy kb a menses ideje előtt 2-3 nappal van.

Ezek a 25-ös tesztek a nemvárt napján vagy pár nappal utána már kimutatják a terhességet.

Drukkolok, hogy a második teszted zebra legyen!! :-)

2012. máj. 9. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!