Lehet terhes vagyok?

Figyelt kérdés
A legutobbi termèkeny hetemben, a parom belem elvezett, elso es utolso nap. Ra parnapra kezdtem gorcsolni. Azt hittem menzesz gorcs, de2 hete tart. Mindennapos, olyan eros hogy sirok a fajdalomtol. A menzeszem is 8. napja kesik. Mitol lehet? 21/L
2012. máj. 8. 15:04
 1/10 anonim ***** válasza:
Teszt?
2012. máj. 8. 15:05
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen, lehet hogy terhes vagy. Csinálj tesztet reggeli első pisiből. A 8 nap késés az már elég sok.
2012. máj. 8. 15:05
 3/10 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbb az, hogy veszel egy tesztet. Akkor ha negatív megnyugodhatsz, hogy nincs semmi. Akkor csak késik kicsit.
2012. máj. 8. 15:06
 4/10 anonim ***** válasza:
tesztet csinálj
2012. máj. 8. 15:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Szeretnétek a babát?
2012. máj. 8. 15:29
 6/10 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat, csinalok tesztet, csak fellek az eredmenytol...:(
2012. máj. 8. 15:38
 7/10 A kérdező kommentje:

15:29

korainak tartjuk a babat.nem jo az idozites.ha kesobb lenne ez a szitu akkor nem lenne kerdes, hogy akarjuk e.

2012. máj. 8. 15:41
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Annyira egyszerű: HA NEM AKARSZ BABÁT, VÉDEKEZZ!

Amúgy igen, lehetséges a teherbeesés. KÉTSZER élvezett beléd védekezés nélkül, ráadásul ovu-s héten. Mégis mi meglepő van ebben? Most meg azt mondod, hogy gond lenne, és nem akarod, és félsz az eredménytől, mert még korai? Nem vagyok megrögzött abortusz ellenes, mert elismerem, hogy vannak esetek, amikor nincs más megoldás. De vérlázítóan feldühítenek az olyan mocskosul felelőtlen emberek, akik szórakoznak mások életével 5 perc élvezetért, amit ráadásul akkor is megkapnának, ha közben gumit húznak!

2012. máj. 8. 15:55
 9/10 anonim ***** válasza:
ha 8 napja késik,és sírsz a fájdalomtól,sürgősen keress fel egy nőgyógyászt mert méhen kívüli is lehetsz,ami életveszélyes állapot,de ha az nem is biztos hogy nem normális ilyen mértékű fájdalom!Arra most nem térek ki hogy miért lenne fontos védekezni........
2012. máj. 8. 16:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Tesztelj!
2012. máj. 8. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!