Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan tudnék újra terhes...

Hogyan tudnék újra terhes lenni? Mért nem esek még mindig teherbe?

Figyelt kérdés

Nekem már 8 honapja hogy volt egy kisebb abortuszom, nem akartam de az orvosok is ezt javasolták, mivel gond volt a babával, azt nem akarom elmesélni hogy mi volt vele mert még mindig nagyon fáj legbelül.

Kérdezték az orvosok hogy akarok-e még terhes lenni, én igent mondtam, és adtak egy olyan gyógyszert amivel mondták hogy újra teherbe eshetek.

Amikor viszamentem a controllra a korházba mondták hogy vegyek fogamzásgátlot, mert teherbe eshetek, én nem vettem mert nem akartam és mégse estem teherbe.

Nagyon bánt és fáj is hogy elkellett vetetnem, mindennap eszembe jut. de szeretnék a fiam mellé még egy kis csöppséget.

Már sokszor elterveztem hogy kimegyek a korházba kivizsgáltatni magam, de mindig mikor rászánom magamat, és időm is van akkor betegszek le.

Mi lehet a gond hogy már 8 honapja nem esek teherbe pedig probálkozunk vele!?

Kérlek adjatok valami tanácsot mert már nagyon kétségbe vagyok esve.

Előre is köszönöm.

2012. máj. 8. 11:45
 1/3 anonim ***** válasza:

Sajnos mi ezt nem fogjuk tudni diagnosztizálni innen,hiszen ezer oka lehet, érdemes lenne elmenni a kivizsgálásokra, minél hamarabb, ott minden bizonnyal okosabbakat fognak tudni mondani.

Sok sikert a babóhoz! :)

2012. máj. 8. 11:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Én már 2 éve így vagyok ezzel kedves kérdező, pedig egészséges vagyok.
2012. máj. 8. 12:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Pajzsmirigy probléma + PCO, Inzulinrezisztencia?

Teljesen véletlen derült ki egy vérvételből nálam mi a baj.

A pajzsmirigy könnyen kezelhető, a tSH szint befolyásolja hogy lesz-e baba, vagy ha igen megmarad-e. Fontos a TSH érték. Kérj a háziorvostól egy vérvételt! (mondd gombóc érzés a torkodban, hirtelen szívdobogás). Biztos elküld vérvételre.

A pco és inzulinreczisztencia is okozhat problémát. Keress fel egy endokrinológust! Ne nőgyógyászt! Endokrinológust! Engem évekig kezelgettek nőgyógyászok, mire eljutottam egy normális dokihoz.

Nem értem miért fogamzásgátlót akartak veled szedetni? Ha tudják mit szeretnél???

Tényleg a jó orvos lenne a legfontosabb!!! Én 4babát vesztettem el mire sikerült a kisfiam,amit annak köszönhetek, hogy meguntam, és elmentem egy endokrinológushoz.

Sok sikert!!! Szorítok hogy minden ok legyen!

2012. máj. 8. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!