Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van egy buta kérdésem?

Van egy buta kérdésem?

Figyelt kérdés
Iszonyatos hasmenés lehet terhesség jele? Nekem soha nem volt ilyenem, ma nem kéne megjönnie, a hőm már 14 napja 36,8 és 36,9 között mozog.
2012. máj. 8. 10:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem mindig menstruáció előtt volt jellemző, és a terhességem első pár hetében is maradt. Iszonyatosnak nem nevezném, de hasmenésem volt. :) Tesztelj, hátha! :)) Drukkolok!

39 hetes km

2012. máj. 8. 11:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Akár babát is jelezhet, de ne éld bele magad!
2012. máj. 8. 11:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Hasmenés még sok más dologtól is lehet. Ha nem jön meg, tesztelj. Drukkolok!
2012. máj. 8. 11:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Amúgy nem csak emiatt gondolok babára, hanem azért is mert nekem eddig max 8 napig volt fenn a hőm. 14 napig még soha. Nagyon reménykedek!
2012. máj. 8. 11:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Pedig az lenne a normális terhességtől függetlenül is, hogy 14 napig, vagy közel annyi ideig fenn van a hő. Na mindegy, ez így most biztató. Akkor majd tesztelj, és írd meg az eredményt!
2012. máj. 8. 13:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Negatív lett a teszt. Én feladom!
2012. máj. 9. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!