Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudom buta kérdés, de a DPO-t...

Tudom buta kérdés, de a DPO-t mikor kell kezdeni számolni? Honnan tudjam most hol tartok? Jan 31-én jött meg. Akkor ma hányadik Dpo napom?

Figyelt kérdés
2012. febr. 19. 19:45
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
a dpo-t a peteéréstől számoljuk, általában úgy van hogy a 14. dpo-n kellene megjönnie a menzesznek!tehát ha van egy 28 napos ciklusod akkor a 14. napon van a pé és onnantól 14 napra kellene megjönni a menzinek!
2012. febr. 19. 19:52
 2/6 anonim ***** válasza:
54%

szia, nekem is január 31 én jött meg nekem kb mióta megszültem 2 éve, 25-28 naposak a ciklusaim a peteérésem kb 11-15 ig kalkulálható volt..

szóval ma kb 6-10 dpo környékén lehetsz, attól függ hány naposak a ciklusaid.

2012. febr. 19. 20:04
 3/6 A kérdező kommentje:
általában 28 naposak a ciklusok. Mikor érdemes tesztet csinálni? Bár csütörtökön erősen görcsölt a hasam, azóta meg leszakad a derekam... Bár lehet vmi betegségem van, vagy esetleg felfáztam... De bizakodok abban is h baba van a dologban... :)
2012. febr. 19. 20:09
 4/6 anonim ***** válasza:

tesztet akkor érdemes csinálni ha elmarad a menszesz..

addig fölösleges, mert lehet hogy negatívat mutatna..

a nemvárt menszi napján, reggeli első pisiből 10 es érzékenységű teszttel Pl: wondfo(Walentin 10 es érz.)

tesztelj és reménykedj :)

ha pedig 28 napos akkor 13-14 körül volt peteérésed +/- 1 nap..

szóval ez esetben peteéréstől számítva DPO 6- dik napján vagy !

2012. febr. 19. 20:12
 5/6 anonim ***** válasza:
1 vagyok!szerintem a menzi napjánál hamarabb ne tesztelj!Úgy biztosabb eredményt mutat de szerintem ha pontosan jön meg akkor várj 1 napot és akkor már tuti az eredmény!!
2012. febr. 19. 20:14
 6/6 A kérdező kommentje:

csak 10-én tudtunk együtt lenni a párommal. Nagyon lecsúsztunk akkor róla? vagy esetleg belefér még?

Bár most nem tudom megmondani mikor volt peteérésem, mert mindig szokott lenni fehér folyás, most azonban semmi, tök száraz voltam, vagyok... Nem értem miért...

2012. febr. 19. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!