Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Néhány bíztató szót mondanátok?

Néhány bíztató szót mondanátok?

Figyelt kérdés
7 hetes terhességem elhalt, holnap műtenek. Igazából nem a műtéttől félek, a lelki része bánt! Esetleg aki átesett ezen a szörnyűségen, mikor lett kismama? Köszönöm

2012. máj. 8. 10:46
1 2
 11/13 anonim válasza:

Szia!

Nekem május 19-én volt miss.ab. és nehezen tudom feldolgozni de az orvos azt mondta 3 hónap után lehet próbálkozni,nem telnek a napok már alig várom hogy nekünk is legyen babánk,mert ő lett volna az első!Kitartás és sok szerencsét,remélem minél hamarabb sikerül nektek!

2012. máj. 25. 16:40
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is volt missed ab-om. A második gyerekünk lett volna. Már alig vártuk, hogy terhes legyek, mert nagyon szerettünk volna tesót, de az anyagiak csak ekkor engedték meg. Első hónapban sikerült, de sajnos a 10. heti ultrahangon már nem volt szívhang. Engem is meg kellett műteni. Nagyon ki voltam borulva. Azt mondta a doki, hogy 3 hónapot kell várni. Én nem bírtam kivárni. 2 menzi után már nem védekeztünk, és a sors kegyes volt hozzánk. Első hónapban megint összejött a baba. Az egész terhességet, sőt még a szülést is végig izgultam attól félve, hogy nehogy ezt a babát is elveszítsem, mert sajnos sok ilyet olvastam. De hála az égnek minden rendben volt, és egy teljesen egészséges kisfiam született, aki most 3 hónapos, és itt szuszog mellettem!!! Kitartás! Neked is sikerülni fog, és ha már megszületik a babád,akkor ő kárpótolni fog mindenért! Soha nem fogod elfelejteni azt a babát, de a fájdalmad a másik babának köszönhetően biztos enyhülni fog! Sok sikert és kitartás!

2012. máj. 29. 14:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is átestem ezen első babám lett volna 9.hétig vártak de szívhang nem volt.Műtét után 40 nappal menstruáltam és a következő hónapban már terhes is lettem.Most már 15 hónapos a fiam.Nagyon rossz én is 3 napig sírtam,de túl kell lendülni rajta és erősnek kell lenni.Hinni kell és hamar teherbe esel megint.Tudom az orvosok fél évet mondanak,hogy várjál vagy 3 hónapot de az én orvosom csak egy mensit mondott hogy várjak és lám igaza volt.
2012. szept. 5. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!