Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki mondana néhány bíztató...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki mondana néhány bíztató szót? Nagyon el vagyok keseredve! :' (

Figyelt kérdés

Tegnap este a párom szakított velem, azt mondta valami hiányzik neki, nem érzi a tüzet! Megértem én, de nem akarom belül elfogadni, pedig muszáj ha nem akarok megőrülni! :'( Több mint 3 évet voltunk együtt, olyan jó volt vele! Hogyan éljem ezt túl? Tudom hogy lehetne más, de más nem érdekel!! Én Őt szeretném! :'( Annyira rossz most...nem látom a fényt az alagút végén...:(

Köszönöm mindenkinek!

2009. dec. 2. 16:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

"Tanuld meg elengedni a múlt szerelmeit, szeretteit! És tanuld meg tiszteletben tartani az ő döntésüket! Mert ami nincs, az fájhat, de attól még nem lesz..." /Csernus Imre/

"Ne sírj, mert vége lett! Mosolyogj, mert megtörtént!" /Gabriel Garcia Márquez/

Amúgy nem írtad a korodat, nem mindegy, hogy 17, vagy 30 éves vagy: különböző életkorban máshogy kell vigasztalni az embert..

2009. dec. 2. 17:03
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
nem, kor? úgy könnyebb lenne
2009. dec. 2. 17:04
 3/17 A kérdező kommentje:

köszönöm, sírtam is rajtuk :'(

22 éves leszek pár nap múlva, lány vagyok, volt párom pedig 25 lesz...

még egyszer köszönöm, ezek nagyon szépek :'(

2009. dec. 2. 17:05
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne köszönj előre semmit!

Szerintem rossz helyen jársz a biztató szavakért, de mindegy...

Vannak dolgok amiket magadnak kell feldolgoznod!

A férfiak nem szokták hiányolni a "tüzet", legfeljebb a rendszeresebb szexet vagy azon belül valamit, amit nem tudsz vagy akarsz megadni neki...

Nekem is pár napja, úgy egy hete lett elegem a barátnőmből 10 év után, mert már elegem volt abból, hogy kettőnk közül Én voltam az, aki ezt a kapcsolatot komolyan fenn akarta tartani és amikor mondtam neki, hogy miről van szó, nem értette...Mert nem is akarta megérteni, hiszen csak magával és a saját érzéseivel van elfoglalva, nem veszi észre, hogy mennyire elhanyagol és tulajdonképpen sz@rik a fejemre...És hiába szeretem még mindig, ha nem hajlandó egy kicsit sem változni vagy legalább megérteni mit akarok, akkor semmi értelmét nem látom, hogy helyreállítsam a dolgokat kettőnk között. Nem vágyom arra, hogy még pár évet kelljen várnom, hátha kicsit is jobb lesz a helyzet közöttünk. És ehhez az érzéshez, még egy szeretőt sem kellett találnom...Csak annyi, hogy amennyire sz@rik rám, Én is annyira sz@rok rá!

31/f

2009. dec. 2. 17:12
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

tartjátok még a kapcsolatot?

meg lehetne beszélni h milyen tűz hiányzik neki!?

beszéljétek meg (ha még van rá lehetöség), igérd meg h jobban odafigyelsza dolgokra, de vigyázz h ne ugy jöjjön le neki h rohangálsz utánna.

ha pl azt érzi a srác h nem mutatod ki eléggé a szereteted akkor kérj mégegy esélyt és fiygelj jobban oda. apróságok is sokat jelenthetnek. egy rajz vagy egy jóéjt sms.attolfügg mennyire romantikus... majd irj h mi történt.

SOK SIKERT!

2009. dec. 2. 17:12
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

jah és mondanom se kell: mutasd ki h ez neked fáj. ne titkold. ha pl sirnod kell sirj! talán ezzel is látja h neked mennyit jelent és rosszul érzed magad nélküle

(előző vtam)

2009. dec. 2. 17:15
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Van egy olyan gondolat is,mely szerint: valahányszor bezárul egy ajtó,kinyílik helyette egy másik.Bocsánat,nem tudtam szó szerint idézni,és nem tudom,kitől való,de szerintem nagyon is igaz.Próbáld meg elengedni a múltadat,és a jövődre koncentrálni,nyiss az ÚJ felé.Gondolj bele,mindennek oka van az életben,talán nem ő az,akit Neked szánt az ég.Talán oka van az egésznek,talán ennek a kapcsolatnak véget kell érnie!De ne csüggedj,mert még előtted az Élet,annyi jó dolog vár még Rád!Ne add fel Soha!!!
2009. dec. 2. 17:16
 8/17 anonim ***** válasza:
Tegnap velem is szakított a párom,azt mondta szeret de enm tudja eldönteni mit akar,36 évesek vagyunk, igazán mpélyy érzelmekkel. Sokmindent fel kellett adnunk, hogy egymásé lehessunk. pl mindketten elváltunk egymásért, képzelheted ezek után nekem ez hogy esik, hétvégéig engedélyezem magamnak az önsajnálatot, kisírom magam,aztán uj hét uj élet mert MUSZÁLY. Neked is˘, hidd el a jó Isten tudja mit csinál, Rád is vmi sokkal jobb vár!
2009. dec. 2. 18:49
 9/17 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek a választ!

hát az a baj, hogy beszéltünk, és nem túl biztató a helyzet...

és tudom hogy sok új dolog várhatna rám, de én most úgy érzem nem akarom azokat, csak azt hogy Vele legyek...

és sajnálom az utolsó válaszolót, hogy neki is így alakult...

szex terén én mindig nyitott voltam, és hát sokszor leptem meg apróságokkal, szóval azt nem mondanám hogy sz@rtam a fejére, pl. adventi kis dobozkákat is csináltam neki, édességet tettem bele, meg kis papírokat, amire rajzoltam, hogy hol fogom aznap megmasszírozni...

annyira gyorsan történt minden :(

2009. dec. 2. 19:39
 10/17 anonim ***** válasza:

Szegénykém sajnállak!:(

Sok sikert ahhoz,hogy feldolgozd a történteket.

2009. dec. 2. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!