Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki mondana néhány bíztató szót? Nagyon el vagyok keseredve! :' (
Tegnap este a párom szakított velem, azt mondta valami hiányzik neki, nem érzi a tüzet! Megértem én, de nem akarom belül elfogadni, pedig muszáj ha nem akarok megőrülni! :'( Több mint 3 évet voltunk együtt, olyan jó volt vele! Hogyan éljem ezt túl? Tudom hogy lehetne más, de más nem érdekel!! Én Őt szeretném! :'( Annyira rossz most...nem látom a fényt az alagút végén...:(
Köszönöm mindenkinek!
Nagyon sajnálom hogy így alakult,ezek nagyon rossz dolgok.Én egy olyan módszert tudok,(bár hozzá kell tennem csak akkor működhet ha az ember már túl akar lennu rajta),hogy nem az olyan pillanatokra gondolni mikor minden happy volt,hanem -gondolom amíg jártatok biztosan volt hogy esetleg összevesztetek vagy valami-arra gondolni hogy de rosszul esett mikor megbántott és kiakadtál rá.
Nem tudom mennyire működik,de amíg az ember nem tart ott hogy túl akar lenni,addig sajnos marad a gyötrődés.
:(
Tényleg nagyon sajnálom.Ne légy szomorú,nem érdemli meg senki sem.
hát semmi változás sajnos... van egy másik lány is a képben...
ma reggel írt egy sms-t szülinapomra, és facebook-on azt írta majd ad később ajándékot :S mondtam neki hogy ne... úgy érzem könnyű neki az egész, és ez annyira rosszul esik... hogy ilyen hamar tovább tud lépni...
letöröltem a képeket amiken együtt voltunk iwiwről... :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!