Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki mondana néhány bíztató...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki mondana néhány bíztató szót? Nagyon el vagyok keseredve! :' (

Figyelt kérdés

Tegnap este a párom szakított velem, azt mondta valami hiányzik neki, nem érzi a tüzet! Megértem én, de nem akarom belül elfogadni, pedig muszáj ha nem akarok megőrülni! :'( Több mint 3 évet voltunk együtt, olyan jó volt vele! Hogyan éljem ezt túl? Tudom hogy lehetne más, de más nem érdekel!! Én Őt szeretném! :'( Annyira rossz most...nem látom a fényt az alagút végén...:(

Köszönöm mindenkinek!

2009. dec. 2. 16:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Soha de soha ne sajnald a multat.Mindig nez elore.Feleve szakitottam az exemel fajdalmas volt sokat sirtam azt hittem mindenek vege s ra 2 honapra megjelent O eletem szerelme,a mostani pasim aki lehozna ertem a csillagokat es ugy szeret ahogy vagyok.tudom most faj de minden valami okbol tortenik.probalj meg felejteni es legy nyitott az ujra.
2009. dec. 2. 22:27
 12/17 A kérdező kommentje:
igen, igen csak én nem tudom elengedni :( mitöbb nem is szeretném :( tudom hogy addig akkor nem fogok tudni tovább lépni, én csak azt szeretném ha minden úgy lenne mint volt :( csak Őt megölelni...
2009. dec. 2. 23:02
 13/17 anonim ***** válasza:
ez olyan rossz, tudom mit érezhetsz..ha gondolod irj egy privit az msn eddel, és ott beszélhetünk róala
2009. dec. 2. 23:15
 14/17 anonim ***** válasza:
18.49-es vagyok Én is tudom mit érzel,amit Én,az eszemmel tudom hogy el kell engednem,de a szívem megszakad, szörnyű volt ez a két nap.Ha akarod beszélgessünk, tán jót tenne mindkettőnknek, írj privit,válaszolok,kitartást magunknak
2009. dec. 3. 08:01
 15/17 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom hogy így alakult,ezek nagyon rossz dolgok.Én egy olyan módszert tudok,(bár hozzá kell tennem csak akkor működhet ha az ember már túl akar lennu rajta),hogy nem az olyan pillanatokra gondolni mikor minden happy volt,hanem -gondolom amíg jártatok biztosan volt hogy esetleg összevesztetek vagy valami-arra gondolni hogy de rosszul esett mikor megbántott és kiakadtál rá.

Nem tudom mennyire működik,de amíg az ember nem tart ott hogy túl akar lenni,addig sajnos marad a gyötrődés.

:(

Tényleg nagyon sajnálom.Ne légy szomorú,nem érdemli meg senki sem.

2009. dec. 3. 16:37
 16/17 A kérdező kommentje:

hát semmi változás sajnos... van egy másik lány is a képben...

ma reggel írt egy sms-t szülinapomra, és facebook-on azt írta majd ad később ajándékot :S mondtam neki hogy ne... úgy érzem könnyű neki az egész, és ez annyira rosszul esik... hogy ilyen hamar tovább tud lépni...

letöröltem a képeket amiken együtt voltunk iwiwről... :'(

2009. dec. 4. 12:29
 17/17 A kérdező kommentje:
18:49 es válaszoló! Írtam privátot!
2009. dec. 4. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!