Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Múlthéten kelett volna nem...

Múlthéten kelett volna nem megjönnie, de nem jött. Csináltam ma tesztet és negatívat mutatott. Nagyon elkeseredtem, már 6 hónapja próbálkozunk! Csináljak még egy tesztet?

Figyelt kérdés
Volt vkinek olyan hogy csak később mutatott vmit a teszt???
2009. jún. 24. 17:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Még van esély, valakinek jóval a nemvárt után mutat pozitivat a teszt.Tüneteid vannak?
2009. jún. 24. 17:32
 2/6 A kérdező kommentje:
reggel enyhén hányingerem van kicsit szédülök,nem kívánom az ételt sem.
2009. jún. 24. 17:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!Mindenképpen csinálj még egyet,de várj még egy hetet!Én is két negatív tesztet dobtam ki anno,majd 2 hét elteltével ismét vettem egy tesztet és pozitív lett.Máig nem tudom,miért történt így hiszen már az első tesztek idején is terhes voltam,elég erős tünetekkel.Nem szabad elkeseredni,fél év nem sok idő ám!

Ne izgulj,ha kevésbé koncentrálsz rá,nem lesz olyan görcsös az egész és talán hamarabb várandós leszel!

Drukkolok neked!

2009. jún. 24. 17:44
 4/6 anonim ***** válasza:
A hőmérsékleti görbéd, hogyan alakul? Fent maradt a hőd? Mert, ha igen akkor pocaklakó:D
2009. jún. 24. 17:51
 5/6 A kérdező kommentje:
nem hőmérőzök,mert ezzel is próbálok nem rá görcsölni.
2009. jún. 24. 19:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Pedig nekem a hőmérő mutatott rá hogy baba van a dologban, pedig akkor már én sem mértem rendszeresen.Egy év próbálkozás után már meguntam, de mikor késett három napot, pont karácsony volt, tehát nem tudtunk sehol tesztet venni, ezért gondoltam megmérem a hőt, mit mutat, és hát 36.7 volt, ami nekem nagyon jó, mert a mensi előtt már mindig leesett olyan 36.4 re,na akkor reménykedtem, és másnap már pozitívat teszteltem.

30 hetes km.

2009. jún. 25. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!