Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8 hónapja próbálkozunk. 32...

8 hónapja próbálkozunk. 32 napos ciklusaim vannak, de jó ieig nem is foglalkoztam se peteéréssel, se hővel, se semmivel. Azt hiszem elkeseredtem. Mikor lesz babám?

Figyelt kérdés
pár hónapja figyelem csak a peteérésem,és a testem jeleit.olyan mintha megzavarodott volna az utobbi időben.van h 1 héttel hamarbb jön meg,olyan erössen, és nagy vérdarabokkal, mint még sose.aztán 3 napot késik,majd barna folyásom lesz,ami átmegy vérzésbe.lehet, h nem tudok kihordani egy babát?de már 1 van,csak kistesót szeretnénk.
2008. márc. 1. 09:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi is a második babát szeretnénk, 6 hónapja nem jön össze ne keseredj el nekem az elsö gyerek egy év alatt sikerült.Azért én a helyedbe mondjuk el mennék dokihoz hogy végig kisérje a ciklusod pé.stb. ha gondolod irj privit hátha meg tudjuk egymást vigasztalni.
2008. márc. 1. 09:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem mindenkinél jön be a naptáros módszer,hiszen 28 napos ciklust "csodaciklusnak" neveznek nem véletlenül,mert írtó szerencsés az akinek ilyen van.Tehát ez azt is jelenti,hogy a peteérést sem lehet pontosan kiszámolni.Van egy ún.ovulációs teszt a patikában lehet kapni vegyél meg vagy 3 csomaggal és minden nap csinálj tesztet ez talán közelebb visz azokhoz a bizonyos napokhoz:)

A hónapról,hónapra történő csalódás az újból megjelenő mensi miatt lelki stresszhez vezet és bezárkózáshoz érdektelenséghez,ami nagymértékben befolyásolja a mensi állagát idejét a meglétes napok számát.Ez baj nagy baj,mert ezalatt a 8 hónap alatt vagy az utóbbi 2 3 hónapban azétr bújtál össze apával,mert jólesik az érintése érezni őt ,mert jó élvezni vele az együtt létet,vagy azért görcsöltök,hogy baba legyen?Lehet nem érted miért kérdezem,de leírom:)Az orgazmus a jó szexuális izgalom a fokozott vágy serkenti a petét az érésre és a párod spermája is több,"Jobb" lesz egy jó szex hatására:)

A lényeg szeressétek egymást lekileg testileg és ne görcsölj,mert a stressz hátáráltat először csak a teherbeesésben,később sokminden másban is:)Ne keseregj csak élvezz!

2008. márc. 1. 09:37
 3/4 anonim ***** válasza:
A férjemmel úgy sikerült a baba hogy tabit szedtem.Egyszerűen csak nagyon szerettük egymást,csak augusztusban jött néhány mélyebb nap a kapcsolatunkban.Nagyjából 3*voltunk együtt egész hónapban,ebből 2* olyan volt viták,rosszabb napok után szexeltünk.Azért békültünk ki,mert rájöttünk a másik nélkül nem megy.No most az egyik ilyen alkalomkor csődöt mondott a tabi,és megfogant a pici.Én is azt az elméletet támogatom,hogy ne görcsölj rajta,csak szeresd a párod és szexeljetek felszabadultan.
2008. márc. 1. 10:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Prolaktinod rendben van? Ha magas, akkor vannak ilyen tünetek...
2008. márc. 10. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!