Melyik a legjobb póz a teherbeesésre?
Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 16:24
2/9 anonim válasza:
Szia nekünk első próbra ugy jött össze hogy lovagló pozba...:-))/De mindig igy csinluk általában/
Sok embertől hallottam hogy igy jött nekik össze pedig nem ajnlják..de ugylátszik kivátelek vagyunk.Tényleg a misszionárius vagy a kutyapóz de én azt mondom mindegy csak legyen romantika és ne öljük meg a lényeget hogy szeretkeztek nem pedig gyereket gyártotok...Mindent bele!
6 hetes 1 napos km.
3/9 anonim válasza:
Mindenképpen olyan póz kell ahol te vagy alul, mert utána ha már benned van az "anyag" gyertyába kell állni egy pár perce. Nekem bejött.
4/9 anonim válasza:
Na hát mi a férjemmel hónapokon át próbáltuk, hogy alul voltam, utána legalább 15 percig fekve is maradtam.. Aztán egyszercsak egy olyan együttlétből jött össze a baba, mikor is egy mosdóban szeretkeztünk és rögtön felálltam, kifolyt minden ami lehetett.. De az az 1 ficánka benmaradt! :)) 38 hetes kismama ( 1 év próbálkozás után jött össze)
5/9 anonim válasza:
Véleményem szerint mindegyik póz tökéletesen megfelel a teherbeesésre, mert ha meg akar foganni, akkor meg is fog a picike. Hidd el nem az a lényeg, hogy milyen pózban csináljátok! Ha eljön az ideje, sikerülni fog. Én is terhes voltam, de sajnos spontán vetélésem volt a 6. héten. Előtte az volt a baj, hogy nagyon akartam. Aztán mikor már lemondtam róla sikerült. Mindenfajta módszerek, szerek bevetése nélkül. Ezért mondom, hogy mindegy milyen póz! Jönni fog! Sok sikert neked!
6/9 anonim válasza:
szerintem is a kutyapóz mi igy csináltuk többször is szerintem több bent marad... ezért van az hogy 2 hetes terhes vagyok elsőre sikerült, hála az égnek nektek is hassonló örömöket!!!!
7/9 anonim válasza:
Szia kedves utolso 2 hetes terhesség nincs ezt a másik oldalon mondták..:-))
8/9 anonim válasza:
tényleg nincs? hát mindegy...akkor is terhes vagyok mindegy hány hetes ! sok sikert mindnekinek a bébihez
9/9 anonim válasza:
Tényleg mindegyik jó,amlyik neked kényelmes.. nem ezen van a hangsuly hanem azon hogy utána magada tartsd még egy kis ideig .. a"cuccot" ez a gyertya állás megfelelö erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!