Van különbség az abortusz és az között, ha a baba halála miatt kell műtétre menni? Ugyanazzal a technikával csinálják az orvosok?
Figyelt kérdés
Nagyon pontosan mindig 26 napra megjön. Rendesen írogatom a naptáramba. Nemjól éreztem magam, a közérzetem volt rossz,lent alul fájt a hasam. Hol nagyon fáztam,hol rettentően melegem volt.Gondoltam itt a banyakór,sőt az járt a fejembe hogy szegény anyukám méhnyakrákba halt meg,remélem nekem ilyen bajon nincs. Bejelentkeztem a nőgyógyászhoz,akkor néztem a naptáramat márciusra nem írtam be menzeszt. Feb.26 volt az utolsó.Kiderült nem egészen 7 hetes elhalt terhességem van.Nagyon -nagyon rosszul érintett.Müszeres befejezés-mondta a doki.27-én voltam a mütéten.Borzasztó volt,férjem sajnos nemtudott velem lenni.Még mindig azon eszem magam hogy ha talán jobban odafigyelek ,vigyázok magamra a baba ma is élne.Gondolom a szövettantól sokkal okosabb nem leszek.történt valakivel hasonló?2012. máj. 7. 17:09
11/14 anonim válasza:
A műtét szempontjából nincs különbség, ugyanaz a technikája, csak erkölcsi értelemben különböznek. Ne okold magad, nem te vagy a hibás. Az ilyen korán elhalt terhességnél valami rendellenesség áll a háttérben. Szövettant tényleg csinálnak, munkatársnőm is átesett ilyenen, de nem derült ki belőle semmi.
12/14 anonim válasza:
A technikát az embrio/magzat mérete határozza meg, nem az abortusz oka. Embrionális és kisebb magzati korban mindkét esetben tágítás és vákuum, nagyobb magzati korban meg méhfeltöltés, tágítás és szülés-indukció. (illetve ritkán császár...)
13/14 anonim válasza:
Derült valami ki a szövettanon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!