Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PCO-s vagyok. Clostit szedek,...

PCO-s vagyok. Clostit szedek, úgy hogy nincs mensim, de iszok teákat, szedek vitaminokat, hőt mérek, mikroszkópozok. Nagyon vastag a ny. Hártyám. Mit gondoltok mekkora esélyem van a babára 1 év után?

Figyelt kérdés
2009. jún. 24. 12:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
A sima vérvételnél mért vércukornál csak az ÉHGYOMRI vércukor szintet nézik, inzulint nem, ha jól tudom. PCOS szempontjából a TERHELÉSES értékek a fontosak, hogy cukor bevitelnél hog reagál a szervezeted vérzukor és inzulin szempontjából.
2009. jún. 24. 13:21
 12/26 A kérdező kommentje:
Az az amikor cukros lötyit itatnak utána óránként mérnek??Volt 2* is
2009. jún. 24. 13:23
 13/26 A kérdező kommentje:

1.:3.8

2.:4.2

2009. jún. 24. 13:24
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Ahan, azaz! Hát akkor mindent összevetve szerintem ha a Closty csinált peteérést, akkor végülis simán összejöhet szerintem a baba.
2009. jún. 24. 13:26
 15/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm,megnyugtató.
2009. jún. 24. 13:28
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem, diétával nem fogysz, ez nem fogyókúra. Nekem is normál testsúly mellett kellett diétáznom. Amikor először mentem a dietetikushoz, akkor arra számítottam, hogy csupa túlsúlyos lesz ott, de pont hogy több vékony volt.

Úgy tudod elképzelni, mint a cukorbetegséget: vannak igen vékony cukrosok is, amikor valaki vagy cukorbetegen született vagy valamilyen betegség miatt alakult ki + vannak a túlsúly miatti cukorbetegek, a kettő nem ugyanaz.

A pcos több kritériuma, tünete van, az ultrahang lelet ez csak egy közülük. Meg kell nézni a cukrod (terheléssel is), a tesztoszteronszinted, ilyesmiket, de ezt nálam már egy sima sztk-s doki is rögtön megnézte, nem értem az orvosod.

Nekem fél évem ment el egy szuperhíres, méregdrága orvosra, aki hülye tanácsokkal látott el (pl azzal, hogy híznom kell) :(

2009. jún. 24. 13:31
 17/26 A kérdező kommentje:
A cukorterhelést már leírtam.Étrendet is kaptam,mit egyek.Ez is meg van.Hangsújozom már 1 éve tart,nem tegnap kezdtem.Azért köszi.Azt hiszem nincs megoldás...
2009. jún. 24. 13:34
 18/26 A kérdező kommentje:
Poén hogy nem a dr mondta a hízást hanem a diétás nővér...
2009. jún. 24. 13:36
 19/26 anonim ***** válasza:

bocs, most olvasom a cukrodat!

Diéta alatt az étrendet gondoltam :)

Akkor a nyálkahártya lesz a gond :( Milyen teákat iszol?

2009. jún. 24. 13:37
 20/26 A kérdező kommentje:
Cickafark-Palástfű-Citromfű-Kamilla-Aloe Vera egyvelegét,de nagyon jó mert azóta nem gorcsol a hasam és jobban vagyok.Sok Másra is hat.
2009. jún. 24. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!