Beágyazódáskor mensziszerű hasgörcs lehet? 10 napom van még menszi-ig.
Figyelt kérdés
Mai naptól mellem is feszül. Nem akarok semmit bebeszélni magamnak. Olyan érzésem van mintha megakarna jönni.
Peteérésem már volt egy hete észleltem a folyást.
2012. máj. 6. 17:36
1/9 anonim válasza:
Szia! Ugyan így érzek én is! A melleim feszülnek,fájnak! A hasam néha úgy görcsöl,hogy le kell üljek! Peteérésem már nekem is megvolt 28.án, 12.ére nem várom! Úgy érzem most sikerülni fog,mert utoljára ilyen görcsöket akkor éreztem mikor a fiammal terhes lettem ő most 3 éves és már 1.5 éve próbálkozunk a kis tesóval! Szóval kedves kérdező szerintem nagyon is lehet a terhesség tünete!
2/9 anonim válasza:
Nekem 29.-èn volt peteèrèsem, ès ma màr nekem is olyan furàn fàjdogàl a hasam.èn 13.-àra nem vàrom
3/9 anonim válasza:
Évi vagyok, nekem is 29-én ovum, szintén 13-ra nem várom.:) Tegnap voltam nagyon cefetül, leszakadt a derekam-hátan, émelyegtem és érzékeny volt a mellbimbóm, ahogy hozzáért a ruha. Este vettem egy meleg fürdőt, elkezdett szúrni a méhem. Már pár napja egyébként is van szúrka hébe-hóba.
Drukkolok mindenkinek! Írjatok!:)
5/9 anonim válasza:
Én csak az elmaradt menzi után, vagyis 14-én leghamarább.
Évi
6/9 anonim válasza:
èn is hètvègèn szeretnèk, de olyan lassan telik ez a hèt.
7/9 anonim válasza:
Én türelmetlen leszek és veszek 10 es érzékenységűt 2db biztos ami biztos egyet mensi előtt 1 nappal és 1 et mensi napján! Első voltam!
8/9 anonim válasza:
Hogy vagytok?Nekem feszulnek a melleim ès nèha van egy kèt gorcs.
Mindjàrt itt a hètvège :-)
9/9 anonim válasza:
Sziasztok, Évi vagyok.
Nekem sajna megjött még 10-én.:( 3 nappal korábban a megszokottnál.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!