Hasgörcs ellenére is lehetek terhes?
Igen, reménykedhetsz!
Nekem a 2. terhességem pont így kezdődött.
Nagyon görcsölt a hasam, épp úgy vagy kicsit még jobban mint mielőtt meg szokott jönni. Ezért hát nem is gyanakdotam semmire. Végül csak nem jött-csak nem jött, egyik reggel rosszul lettem a kávétól és zsinórban utána a fogkrém ízétől is... na ez már gyanús volt. Még aznap teszteltem egy gyönyörű pozitívat.
A tesztelésem másnapján rettentően elkezdtem görcsölni, nagyon megijedtem hogy baj lesz, ezért s.o.s.-ben rohantam a dokim magánrendelésére hogy azonnal nézzen meg. Ő nyugtatott meg hogy ilyenkor ez teljesen normális hogy ennyire fáj, hisz tágul a méhem, a méhszalagok stb. szóval elmagyarázott ám nekem ott minden a-tól z-ig, de én csak úsztam a boldogságtól és annyit tudtam felfogni hogy MINDEN RENDBEN! :-)
Szóval ne izgulj, mert MINDEN RENDBEN! Reménykedj, és nagyon várom hogy beszámolj pénteken vagy szombaton ha tesztelsz! :-)
Megy a drukk ezerrel!
Olyan aranyosak vagytok, jó ezt olvasni, vissza adtátok a reményt:)))))
Pénteken írok, remélem csupa pozitívat:)
Szia! Rendben megírom!:)
Remélem jó hírekkel szolgálhatok majd, és Te is:)
Mindenképp szorítok!:) Már alig várom a pénteket:)
Sajnálom nagyon, de ne keseredj el, lehet, hogy következő hónapban sikerül!!!!! Majd írd meg!
Egyébként én most csináltam meg a tesztet, mert nem bírtam várni és sajnos negatív lett!!:(( görcsöl is a hasam, félek, hogy megjön, de még nem, így van remény! Köszi a bíztatást és szorítok, hogy mihamarabb összejöjjön Neked!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!