Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egyfolytában eszek, terhesség...

Egyfolytában eszek, terhesség jele?

Figyelt kérdés
5 nappal ezelőtt a párom elélvezett benne. tegnap óta szinte megállás nélkül eszek. Valahol olvastam, hogy lehet az első jel is. Szerintetek mennyire igaz?
2012. máj. 5. 23:26
 1/7 anonim ***** válasza:
5 nap után? Jóég. Még épp, hogy megtermékenyült, már ha, hogy lenne tünetképző...?
2012. máj. 5. 23:27
 2/7 anonim válasza:
mikor fog megjönni elvileg?
2012. máj. 5. 23:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Jövőhét elején kellene.
2012. máj. 5. 23:35
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha egyáltalán vannak jelei,az nem most...És olyan butaságok ezek a kérdések,több ezer nő terhes minden tünet és baj nélkül...
2012. máj. 6. 07:31
 5/7 anonim ***** válasza:
5 nap után még nem érezhetsz semmit. Jó esetben 7, de inkább 12 nap a megtermékenyülés! Addig csak vándorol benned a kisbaba, sejtekre osztódik! Végül kb 10 nap után beágyazódik, és csak 1-2 nap múlva kezd el annyi hormont termelni, hogy azt te már érezd! Ez vagy pszichés, vagy épp most a ciklusod olyan időszakában vagy, ahol normális ez a hormonok miatt. Lehet, hogy peteérésed sem volt?! Az semmit nem jelent, hogy beléd élvezett a párod, a baba megtermékenyüléséhez kell érett tüsző és meg is kell, hogy repedjen. Szóval szerintem ne keress még legalább egy hétig magadon ilyen tüneteket, mert ezek nem amiatt vannak!
2012. máj. 6. 09:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem csak éhes vagy :)

Ekkora baromságot...

2012. máj. 6. 10:12
 7/7 anonim ***** válasza:
PMS okozhat falási rohamokat úgyhogy inkább megfog jönni azért eszel sokat!
2012. máj. 6. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!