Egyfolytában eszek, terhesség jele?
Figyelt kérdés
5 nappal ezelőtt a párom elélvezett benne. tegnap óta szinte megállás nélkül eszek. Valahol olvastam, hogy lehet az első jel is. Szerintetek mennyire igaz?2012. máj. 5. 23:26
1/7 anonim válasza:
5 nap után? Jóég. Még épp, hogy megtermékenyült, már ha, hogy lenne tünetképző...?
3/7 A kérdező kommentje:
Jövőhét elején kellene.
2012. máj. 5. 23:35
4/7 anonim válasza:
Ha egyáltalán vannak jelei,az nem most...És olyan butaságok ezek a kérdések,több ezer nő terhes minden tünet és baj nélkül...
5/7 anonim válasza:
5 nap után még nem érezhetsz semmit. Jó esetben 7, de inkább 12 nap a megtermékenyülés! Addig csak vándorol benned a kisbaba, sejtekre osztódik! Végül kb 10 nap után beágyazódik, és csak 1-2 nap múlva kezd el annyi hormont termelni, hogy azt te már érezd! Ez vagy pszichés, vagy épp most a ciklusod olyan időszakában vagy, ahol normális ez a hormonok miatt. Lehet, hogy peteérésed sem volt?! Az semmit nem jelent, hogy beléd élvezett a párod, a baba megtermékenyüléséhez kell érett tüsző és meg is kell, hogy repedjen. Szóval szerintem ne keress még legalább egy hétig magadon ilyen tüneteket, mert ezek nem amiatt vannak!
6/7 anonim válasza:
Szerintem csak éhes vagy :)
Ekkora baromságot...
7/7 anonim válasza:
PMS okozhat falási rohamokat úgyhogy inkább megfog jönni azért eszel sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!