Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja keddre? Nektek...

Ki nem várja keddre? Nektek van valami jel? Mert nekem semmi. Ma volt 2x 5masodperces hasszurka

Figyelt kérdés
2012. máj. 4. 17:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szia!én szerdára nem várom!hasszurka nekem is van, meg a mellbimbóm nagyon érzékeny lett!ilyen sosem volt még!nehezen telnek a napok :)
2012. máj. 4. 17:34
 2/13 A kérdező kommentje:
nekem azon az oldalon van a hasszurka ahol éreztem a peteérést is.te is?hat borzasztoan lassan.foleg igy a vege fele
2012. máj. 4. 17:49
 3/13 anonim ***** válasza:

Szia

Én hétfőre nem várom. Nálam az az új dolog, hogy nem pecsételek és nem jöttek a pattanások, pedig mindig kivétel nélkül ez lenni szokott már ilyenkor!

Ami viszont elkeserít, hogy ma lement alaphőre a hőm...

Én abban reménykedem, hogy holnap visszaugrik szépen a hőm.

Tünetem még: kicsit fájnak a melleim.

És most a mellbimbóim is érzékennyé váltak ami nem szokott jellemző lenni.

Nagyon drukkolok nektek!

2012. máj. 4. 17:58
 4/13 anonim ***** válasza:
Én keddre nem várom, de nálam semmilyen jel nincs. A hőm fent van rendesen, a mellem se fáj.
2012. máj. 4. 18:22
 5/13 anonim ***** válasza:
sziasztok.Én is pont keddre nem várom....és igen nagyon lassan telnek a napok...Nekem is pont az van ami néhányótoknál,hogy érzékeny a mellbimbóm.Tegnap óta gőrcsőlgetek,még szó szerint a hüvelyem felső részében is érzem,de azért nem vészes...Ma előszőr 1év és 8 hónap után valahogy kitőrtek belőlem a minden hónapi csalódások,a páromat szóban kinyírtam,majd 10perces hiszti rohamot kaptam,nem tudtam abba hagyni a sírást....ilyen még nem volt.Nagyon nagyon megviseli tényleg az embert,ez a terhességi őrület,nekünk is az egész család pont most terhes szóval már nem tudom,hogy ki bírom-e,hogy mosolyogjak rájuk....Úgy érzem kihalt a lelkem...Ti hogy bírjátok?????????
2012. máj. 4. 21:27
 6/13 anonim ***** válasza:

én a hasszurkát a méhemben éreztem :) de néha a petefészkemnél is szurkált!

Kedves utolsó, ne add fel, remélem összejön most neked is!nekünk az első hónap h próbálkozunk,de így is lassan tellik az idő, megértelek :(

2012. máj. 4. 21:31
 7/13 anonim ***** válasza:

Hálás vagyok.kőszi,igyekszem,de már nem i akarom igazán,valahogy úgy vagyok vele,hogy kell a francnak mostmár xD De tényleg.....

Szurkolok nektek.Kedves uccsó ha 1.hónap után ne keseredj el ha nem jőn őssze...1év után kell átgondolni mindent,de ne hagyd hogy bele őrülj

2012. máj. 4. 21:57
 8/13 A kérdező kommentje:
Második!MEgjött?
2012. máj. 7. 20:59
 9/13 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

Nem jött meg, csak barnás pecsételés volt néha-néha 2 napig tartott.

De mivel a hőm lement és már a cicim se fáj, ezért nem csináltam tesztet.

Nem tudom, hogy miért nem jött most meg a mensim.

2012. máj. 7. 21:26
 10/13 A kérdező kommentje:
Hát nagyon sajnálom:(. Reméljük legközelebb:)Nekem naponta 2x kb olyan érzésem van mintha megakarna jönni de utána semmi.Semmi jele nincs h babás lennék:/Nem is merek tesztelni:/:S
2012. máj. 7. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!