Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás lehet?

Beágyazódás lehet?

Figyelt kérdés
8.-ára nem várom.Tegnap azonban görcsölgetni kezdett a hasam,enyhén de olykor igen erősen.Akkor valamiért azt éreztem,hogy ez a beágyazódás.Ma is egésznap éreztem.Nem csak a hasamban,de úgymond a hüvelyem felső része is,tudom,hogy hülyén hangzik,de majd 2év után valahogy most úgy igazán fura.Ja,és tegnap óta a mellbimbóim is érzékenyek kicsit,de nem fájnak.Van okom szerintetek a reményre?.Várom a válaszaitokat.Köszi előre is.Üdv.
2012. máj. 4. 17:21
 1/3 anonim ***** válasza:

ezek menszi tünetek is lehetnek

ne beszéld be magadnak, várd meg míg megjön vagy nem jön, és ha nem jön,akkor lőjj el egy tesztet

:)

2012. máj. 4. 17:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Talán. De engem már sokszor becsapott a kis testem... Reménykedjünk hogy 8.-án nem lesz semmi, és ha ügyes vagy, és kibírod, akkor 9.-én csinálj tesztet! Szorítok!
2012. máj. 4. 18:01
 3/3 anonim ***** válasza:

Nagyon drukkolok neked, hátha most ez már az amire vágysz!!

Én is régóta vágyom babára és én meg 7-re nem várom, nekem is vannak új dolgok, sok minden másabb, persze én már nem hiszek semminek sem, csak majd annak ha pozitív lesz egy teszt.

Nem érdemes beleélni magunkat szerintem, mert mindig érhetnek meglepetések és végül sajnos mensi a végeredmény. :( Én ezt tapasztalatból írom. Persze én is reménykedem egy picit, mert nekem is most sok minden másként van, mint lenni szokott.

Sok sikert!!

2012. máj. 4. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!