Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A szellemcsík csak egy bizonyo...

A szellemcsík csak egy bizonyos szögből látszik, vagy mindenhogy?

Figyelt kérdés
Van egy pozi tesztem,legalábbis azt hiszem,az előbb csináltam,tegnapra nem vártam,de olyan halvány rajta a 2. vonal,hogy erősen nézve láttam csak meg.Ugyanebből a tesztből délelőtt még negatívat teszteltem,azon tuti nincs 2. vonal,de akkor ez az alig látható vajon igazi?
2009. jún. 23. 19:00
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Nekem csak ebből a netesből van itthon,de ha a holnapin is lesz valami,eskü elmegyek valahova,és veszek normálisat.Délelőtt valamikor jövök,nem tudom hánykor,de 11ig ideérek.
2009. jún. 23. 19:33
 12/25 anonim ***** válasza:

Hiába van ott a csík, ha nem tudod eldönteni, hogy szürke vagy rózsaszín, akkor az sajna szellemcsík.

Engem egyébkéntmár több teszt becsapott, halványrózsaszín csík volt, és mégsem volt baba. (konkrétan Lily, narancssárga Corax). A Corax olyan erős, hogy még most is látszik... Rá egy napra Gravi hcg full negatív. Olyat vegyél, az nem hazudott nekem még sosem!

A pozitív pedig csak az, ami 3-5 percen belül megjelenik, és hunyorgás nélkül látható, és rózsaszín.

Drukkolok!

2009. jún. 23. 19:36
 13/25 A kérdező kommentje:
Köszi,holnap csinálok másikat.
2009. jún. 23. 19:44
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy azt írta valaki, hogy kamuzom. A kérdés írójának, csak annyi, hogy addig ne élje bele magát ameddig az orvos nem erősíti meg.

"A HCG-t nem a baba termeli, hanem a női szervezet, de kétségkívül terhességen kívül nemigen van jelen. A mostani tesztek azonban annyira "ki vannak érzékenyítve", hogy ezer oka lehet a sajnos valóban gyakori téves pozitívnak. Ha a vérzése indulásakor leesett a hője és a vérzés jellege sem utalt vetélésre, akkor egy ilyen tévedés áldozata.

Szerintem ha gyermeket akar, a teszteket felejtse el. A hő fennmaradása is stabil jel, ha késik a vérzés, és egy hetes késés idején már az ultrahang is mutat jeleket.

Dr. Nagy László " (A babanet oldaláról másoltam ide. [link]

2009. jún. 23. 19:54
 15/25 anonim ***** válasza:
52%

oké várom nagyon majd nézem hogy irsz e ...nagyon drukkolok ...-))

nekem a lili 2 db halvány rózsaszin lett multhten a héten pedig a gravi hcg kb 3 mp en belül egyforma mély rózsaszin lett mind a kettő...gondolom én babás vagyok nem?Azt nem hiszem hogy 3 teszt hazudik...:-))na meg a tünetek ..

2009. jún. 23. 19:54
 16/25 A kérdező kommentje:
Tuti,hogy babás vagy,3 teszt már nem hazudik.Sajna az én tesztem 25-ös érzékenységű,elég sokára lenne (lesz) erős pozi.
2009. jún. 23. 19:58
 17/25 anonim ***** válasza:
52%
Hát már madnem belém vágta az ideget komolyan...de nem hiszek neki..vegyél holnap patikában gravi hcg-t az tényleg nagyon szépen kimutatja.Külömben foggalmam nem volt milyen tesztet vegyek mert ez volt az első honap próba.:-))A lily is kimutatta de a gravi nagyon szép lett...
2009. jún. 23. 20:04
 18/25 anonim ***** válasza:
52%
Holnap irjál mindenféle képp remélem pusz lesz ja és én a gravit délbe csináltam nem is az első pisiből ...nagyon drukk!!!
2009. jún. 23. 20:06
 19/25 A kérdező kommentje:
Köszi a drukkot mindenkinek,holnap írok!
2009. jún. 23. 20:09
 20/25 anonim ***** válasza:
oksa szoritok!!!
2009. jún. 23. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!