A szellemcsík csak egy bizonyos szögből látszik, vagy mindenhogy?
Hiába van ott a csík, ha nem tudod eldönteni, hogy szürke vagy rózsaszín, akkor az sajna szellemcsík.
Engem egyébkéntmár több teszt becsapott, halványrózsaszín csík volt, és mégsem volt baba. (konkrétan Lily, narancssárga Corax). A Corax olyan erős, hogy még most is látszik... Rá egy napra Gravi hcg full negatív. Olyat vegyél, az nem hazudott nekem még sosem!
A pozitív pedig csak az, ami 3-5 percen belül megjelenik, és hunyorgás nélkül látható, és rózsaszín.
Drukkolok!
Sajnálom, hogy azt írta valaki, hogy kamuzom. A kérdés írójának, csak annyi, hogy addig ne élje bele magát ameddig az orvos nem erősíti meg.
"A HCG-t nem a baba termeli, hanem a női szervezet, de kétségkívül terhességen kívül nemigen van jelen. A mostani tesztek azonban annyira "ki vannak érzékenyítve", hogy ezer oka lehet a sajnos valóban gyakori téves pozitívnak. Ha a vérzése indulásakor leesett a hője és a vérzés jellege sem utalt vetélésre, akkor egy ilyen tévedés áldozata.
Szerintem ha gyermeket akar, a teszteket felejtse el. A hő fennmaradása is stabil jel, ha késik a vérzés, és egy hetes késés idején már az ultrahang is mutat jeleket.
Dr. Nagy László " (A babanet oldaláról másoltam ide. [link]
oké várom nagyon majd nézem hogy irsz e ...nagyon drukkolok ...-))
nekem a lili 2 db halvány rózsaszin lett multhten a héten pedig a gravi hcg kb 3 mp en belül egyforma mély rózsaszin lett mind a kettő...gondolom én babás vagyok nem?Azt nem hiszem hogy 3 teszt hazudik...:-))na meg a tünetek ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!