Tegnap kellett volna megjönnie. Semmi tünet. Próbáljak tesztet?
Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 10:21
11/21 A kérdező kommentje:
Szia!Köszi az érdeklődést!Teszteltem!Sajnos negatív:(Veled mizu?
2009. jún. 24. 10:44
12/21 A kérdező kommentje:
...de amíg nem jön meg van remény...Ugye ti is gondoljátok???
2009. jún. 24. 10:49
13/21 A kérdező kommentje:
így gondoljátok?
2009. jún. 24. 10:50
14/21 anonim válasza:
Igen van remény még! Van akinek csak jóval később mutatja ki a teszt.
15/21 A kérdező kommentje:
Oké,köszi!!!:)
2009. jún. 24. 10:55
16/21 anonim válasza:
Szis! ne add fel! Amég nem jön meg van remény! Tesztelj pár nap múlva a HCG 2naponta duplázódik, ha jól tudom!!! Megy a drukk még mindig!!! Izgulunk érted! Majd írj ha valami van!
Már én is előre félek, 4 napom van a nem vártig és félek a negatív tesztektől és félek hogy megjön! nem akarom! Jó lenne egy hetet ugrani az időben! ez a legrosszabb a bizonytalanság! Őrjítő.....
17/21 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást!Én is szorítok neked és mindenkinek!Írj ám,majd te is!
2009. jún. 24. 12:08
18/21 A kérdező kommentje:
Ma reggel a teszt -lett:(De még nem jött meg:)Írjatok ám még,hogy mi lett a teszt eredmény!!
2009. jún. 29. 07:08
19/21 anonim válasza:
Szia! Én 24.-én teszteltem pozitivat, és el kell mondjam neked, határtalan a boldogságunk! 14 hónapot vártunk a sikerre, és ime! Van valamilyen tüneted? Nekem fájnak nagyon a melleim, a derekam, és a hasamban mintha izomláz lenne! Milyen tesztet csináltal?
20/21 A kérdező kommentje:
Gratulálok!Boldog baba várást:)Nekem semmi tünetem nincs!Nem tudom,hogy mi lesz....
2009. jún. 29. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!