Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 26. -ára nem várom. Ma csinált...

26. -ára nem várom. Ma csináltam tesztet ami negatív lett. Nagyon korán csináltam volna? Lehet ebből még baba? Tüneteim szédülés, émelygés és iszonyú fáradság.

Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 10:13
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Szia! nehogy azt mond h nem teszteltél még:) Velem semmi, ill. a szokásos: nem vagyok babás, szerintem nem is leszek:( Irj!!
2009. júl. 1. 15:37
 22/27 A kérdező kommentje:
Szia!Ma reggel megint negatívat teszteltem.:(Viszont még mindig nincs folyásom és a melleim is fájnak még.Tegnap és tegnapelőtt mintha lett volna egy kicsi barnás valami,úgyhogy lehet,hogy majd megjön.:((((
2009. júl. 2. 11:57
 23/27 anonim ***** válasza:
Még nincs veszve semmi, lehet később volt peteérésed, és most ágyazódott be, fel a fejjel, van még remény, én nagyon drukkolok neked!
2009. júl. 2. 15:40
 24/27 A kérdező kommentje:
Szia!Meg fog jönni:(Valószínűleg holnap.:(Aztán elkezdem inni a caickafarkot,hátha beállítja a dolgokat.Új hónap új remény.Szorítok neked,majd írj!
2009. júl. 3. 11:53
 25/27 anonim ***** válasza:
Szia! Mi van veled? Én lassan a 12.napomhoz érek, most lesz pém, remélem összejön most a baba:) nem teszteltél még mindig? Már 11 napja késik... Nem birnám ki. Irj, szia!
2009. júl. 6. 11:48
 26/27 A kérdező kommentje:
Szia!4.-én megjött.Most elkezdemtem inni a cickafarkot,úgyhogy majd meglátom mi lesz.Nagyon drukkolok,hogy most összejöjjön neked.Nekem kb 19.-től lesz pém.Írd majd meg,hogy mi a helyzet.Várom és drukkolok.!
2009. júl. 6. 17:53
 27/27 anonim ***** válasza:
Huh jó sok késéssel jött meg neked... Nekem tegnap volt pém, azt hiszem mindent megtettünk érte:) hát majd két hét mulva kiderül. Nagyon stresszes életet éltem mostanság, gondolom ez sem tett jót, de tegnap felmondtam a munkahelyemen, mert máshova megyek, és azóta úgy érzem magam, mintha drogot nyeltem volna, nagyon nyugodt és boldog vagyok, remélem ez most segit. Szia!
2009. júl. 8. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!