26. -ára nem várom. Ma csináltam tesztet ami negatív lett. Nagyon korán csináltam volna? Lehet ebből még baba? Tüneteim szédülés, émelygés és iszonyú fáradság.
Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 10:13
11/27 A kérdező kommentje:
Nekünk még csak ez az első hónap.Egyébként ő már a 3. gyerkőc lenne.Van egy 7 és egy 5 éves lányom.Nektek első baba?A lányok egyébként nem voltak tervezettek,vagyis inkább a nagyobb.:)Akkor még valahogy nem is figyeltem annyira a jeleket,és fiatalabb is voltam,most meg már ugye 30 felett vagyok.Azért remélem sikerül és most összejön.Gondolom ti is nagyon várjátok!?
2009. jún. 24. 16:47
12/27 anonim válasza:
Hát én már 36 vagyok, és van egy 16 éves lányom:) Jó lenne ha minél előbb jönne a baba, mert ugye nem sok időm van várakozni...Egészségesek vagyunk mind a ketten, mégsem sikerül. Még 3-4 hónapot adok magamnak, és ha nem jön össze, akkor nem vállalok még egy gyereket. 14 hónapja próbálkozunk, igaz nem ittam semmiféle teát, nem szedtem semmi szert, mert gyönyörű görbéim vannak, és mint irtam egészségesek vagyunk. Egyre nehezebben viselem minden hónapban a kudarcot, de én nem irhatom sokáig azt, h majd a jövö hónapban. Remélem nektek nagyon hamar viszi a gólya, ird ám meg!!!!
13/27 A kérdező kommentje:
Hát én sem iszom teákat,meg hasonló csodaszereket.Szerintem ne ad fel a reményt.!Nagyon drukkolok neked,hogy sikerüljön!!!Jövőhétre + kívánok magunknak.Te is írd meg azért ha tudsz valamit!
2009. jún. 24. 17:30
14/27 anonim válasza:
Szia! Na mi újság veled? Képzeld tegnap lezuhant a hőm, gondoltam ma megjön, meg is jött :(, de a reggeli hőm viszont visszament magasra... Nem értem! Ki is irtam az előbb, h nézzék meg a görbémet mert nem értem. Neked megjött?
15/27 A kérdező kommentje:
Szia!Még nem jött meg nekem se,de elhamarkodtam és csináltam délelőtt tesztet,negatív lett.Remélem csak korán csináltam.Drukkolok neked.Írd meg ha van valami fejlemény.
2009. jún. 26. 18:04
16/27 A kérdező kommentje:
Bocs nem jól olvastalak.Szóval nekem még nem jött meg.
2009. jún. 26. 18:05
17/27 anonim válasza:
Huh jó hír! Szerintem reggeliből csináld meg, az már tutira kimutatja! Szia
18/27 A kérdező kommentje:
Hát lehet megvárom a jövőhét közepét,ha addig nem jön meg.Neked meg azért még szorítok hátha fent marad a hőd és mégiscsak sikerült.
2009. jún. 26. 18:30
20/27 A kérdező kommentje:
Szia!Még mindig nem jött meg,de még nem merek tesztet csinálni csak majd hétvége felé.A melleim ma reggel eléggé fájtak és olyan érzés mintha gyúladt lenne.A hasam még nem fáj,úgyhogy nem tudom mit gondoljak.Leesett vissza a hőd?Vagy fent maradt?Írd meg,hogy mi a helyzet oké?
2009. jún. 29. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!