Ha az elmúlt napokban volt a peteérésem, és együtt is voltunk párommal, mennyi az esélye a babának?
Nem ellened irányul kedves első!
Szóval én nem hiszek a statisztikákban! Ha meg akar foganni meg is fog! 50-50% vagy sikerül vagy nem! Az hogy milyen tényezők befolyásolhatják megint más dolog ,mert nem lehet tudni,hogy az a bizonyos dolog milyen mértékben gátol!
Hát a statisztikákban nem is nagyon kell hinni. :))))
25-30% ciklusonként, egy év próbálkozás után 85%.
Kedves utolsó!
Rád valszeg az a statisztika vonatkozik, hogy valamelyikőtökkel nem stimmel valami.....Menjetek el kivizsgálásra.
hát sztem minden esélye megvan! vannak olyan párok, akiknek nem jön össze...pl. egy ismerős házaspár több mint 8 ! évet próbálkozott..egészségesek..kissé megrogyott a házasságuk és a lánynak volt egy futó egy alkalmas ottlégye egy baráttal...nos, azonnal teherbeesett védekezés mellett...erre a nődoki azt mondta csak: van, hogy az ember genetikailag "nem fér össze" és ezért nem jön az áhított várandósság...van ilyen is...és van olyan is, mint nekem és hozzám hasonlóknak, hogy elhatároztuk, oké, jöjjön a baba és köv.hónapban ott volt a pozitív csík...de vannak olyan esetek is, akiknek pár hónapba telik...nem tudhatjuk előre kinek mikor jön össze, de mindenesetre én sok sikert kivánok!!:))
15hkm
Kedves 7.
Akkor nyilván azt is tudod, hogy millió olyan eset is van, hogy egy pár egészséges, mégsem jön a közös baba (pl. a nő "megöli" a serpmákat mielőtt célba érnének, vagy genetikai összeférhetetlenség stb.)....
Miért ne lenne értelme a statisztikának?
Egy ciklusban 20% esély van a terhességre ovukor, egészséges pár esetén, beleélvezésnél (nőgyógyászat tankönyv szerint), egy év alatt pedig kb. 85%.
Aki azt mondja, hogy a statisztika alapján neki 1,5 év után már 100%-ra terhesnek kellene lennie, az bizony menjen vissza a gimibe matekórára.
Ha feldobok egy érmét, akkor 50%, hogy fej lesz, 50%, hogy írás.
A ti logikátok szerint, ha én feldobom mondjuk 10-szer, akkor egészen biztos, hogy kell lennie fejnek is...
Szerintetek ez így van?? Nyilván nem. Mert előfordulhat, hogy mind a 10 írás lesz.
Csak kisi rá az esély.
Pont ez a statisztika lényege bakker.
A %-ok nem összeadódnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!