Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért érzem úgy, hogy terhes...

Miért érzem úgy, hogy terhes vagyok? Írjatok kérlek!

Figyelt kérdés
Két negatív nőgyógyászati vizsgálat, negatív tesztek, egy normális, majd egy másabb menstruáció, terhességi tünetek (hasszurkálás, gyakori vizelési inger, úgy érzem mintha változna, nőne a hasam).
2012. ápr. 28. 12:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért kell bántani egy nőt,aki ugyanolyan mint ti! Csak akar majd anya lenni?
2012. ápr. 28. 23:30
 12/18 anonim ***** válasza:
Aki beteg azt nem bántani kell hanem segíteni....
2012. ápr. 28. 23:38
 13/18 anonim ***** válasza:

Azért ez rám nézve sértés, hogy ugyanolyan, mint mi.

Nekünk rettentő sokáig nem jött össze a baba, már épp a meddőségi kivizsgálásokat kezdtük volna el, mikor pozitívat teszteltem.

Mégsem lettem ennyire elvakult, hogy a nyilvánvaló tények ellenére is bebszéljem magamnak azt, ami nincs.

Ráadásul olvassátok el a kommentjét:

NEM szeretne anya lenni, csak gondolom gumi nélkül dugták meg és most be van sz*rva.

2012. ápr. 29. 08:08
 14/18 anonim ***** válasza:
Azért irtam a majdot!
2012. ápr. 29. 09:56
 15/18 anonim ***** válasza:
Ez azért erős volt egy kicsit kedves utolsó előtti! Sajnos el kell fogadni,hogy vannak mentálisan beteg emberek,de attól még ugyan olyan ember mint Te vagy én! Tudom,hogy bosszantó a dolog valahol engem is bosszant hiszen 1.5 éve próbálkozunk babával sikertelenül,de a beteg embert nem tudom elítélni!
2012. ápr. 29. 09:59
 16/18 anonim ***** válasza:

Az álterhesség egy pszichés zavar, téveszme. Nem "bebeszélik" maguknak ezek az emberek! Azt nem tudom, h a kérdező az-e, de ismertem olyat, aki az volt!

Gondoljatok bele, milyen lehet úgy élni, hogy mondjuk te tudod,látod, érzed, hogy két karod van, de közben mindenki körülötted meg akarja magyarázni, hogy csak 1 vagy 3 van. Én sokat beszélgettem azzal az ismerősömmel és nagyon-nagyon rossz úgy élni!

Az empátia nélküli, rosszindulatú, én ostoba válaszadóknak csak annyit kívánok, hogy egyetlen napig legyenek téveszméik! :(

2012. ápr. 29. 13:28
 17/18 A kérdező kommentje:

A 78%-ossal én eddig sem törődtem, ezek után sem fogok, mert egyszerűen nem ér annyit. Már minősítette magát többször is.

A többinek köszönöm a hozzászólást és a tanácsot!

2012. ápr. 30. 11:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Nem áll szándékomban téged bántani vagy ilyesmi nem ismerlek téged csupán az itt leírtakból írom most amit írok! Az utolsó kommentelőnek teljesen igaza van! Lehet,hogy beteg vagy csak nem tudsz róla! A legjobb szándékkal mondom,hogy fordulj orvoshoz és kérj segítséget! A legjobbakat kívánom neked :) és ne is foglalkozz a sok rosszindulatú emberrel! 89% os voltam!
2012. ápr. 30. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!