Miért érzem úgy, hogy terhes vagyok? Írjatok kérlek!
Azért ez rám nézve sértés, hogy ugyanolyan, mint mi.
Nekünk rettentő sokáig nem jött össze a baba, már épp a meddőségi kivizsgálásokat kezdtük volna el, mikor pozitívat teszteltem.
Mégsem lettem ennyire elvakult, hogy a nyilvánvaló tények ellenére is bebszéljem magamnak azt, ami nincs.
Ráadásul olvassátok el a kommentjét:
NEM szeretne anya lenni, csak gondolom gumi nélkül dugták meg és most be van sz*rva.
Az álterhesség egy pszichés zavar, téveszme. Nem "bebeszélik" maguknak ezek az emberek! Azt nem tudom, h a kérdező az-e, de ismertem olyat, aki az volt!
Gondoljatok bele, milyen lehet úgy élni, hogy mondjuk te tudod,látod, érzed, hogy két karod van, de közben mindenki körülötted meg akarja magyarázni, hogy csak 1 vagy 3 van. Én sokat beszélgettem azzal az ismerősömmel és nagyon-nagyon rossz úgy élni!
Az empátia nélküli, rosszindulatú, én ostoba válaszadóknak csak annyit kívánok, hogy egyetlen napig legyenek téveszméik! :(
A 78%-ossal én eddig sem törődtem, ezek után sem fogok, mert egyszerűen nem ér annyit. Már minősítette magát többször is.
A többinek köszönöm a hozzászólást és a tanácsot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!