Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért érzem úgy, hogy terhes...

Miért érzem úgy, hogy terhes vagyok? Írjatok kérlek!

Figyelt kérdés
Két negatív nőgyógyászati vizsgálat, negatív tesztek, egy normális, majd egy másabb menstruáció, terhességi tünetek (hasszurkálás, gyakori vizelési inger, úgy érzem mintha változna, nőne a hasam).
2012. ápr. 28. 12:42
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy álterhes vagy. Pszichés dolog. Bebeszéled magadnak. Első "terhesség"?
2012. ápr. 28. 12:46
 2/18 anonim ***** válasza:
ez akkor szokott előfordulni ha valaki nagyon szereegy babát igy sajnos képes terhességre utaló tüneteket produkál
2012. ápr. 28. 12:48
 3/18 A kérdező kommentje:
Igen, "első". A legutolsó vizsgálat, amin voltam az a "11.-12. hétben volt.
2012. ápr. 28. 12:58
 4/18 anonim ***** válasza:
pszichológus
2012. ápr. 28. 15:24
 5/18 anonim ***** válasza:
NEM VAGY TERHES! Amit leírtál lelki eredetű, nem testi. Szerintem is beszélgess el erről egy szakemberrel, mert ezen a szinten ez már sajnos nem normális!
2012. ápr. 28. 15:25
 6/18 anonim ***** válasza:
A többieknek sajnos igazuk van! Ha a tesztek és az orvos is azt mondta nincs baba akkor nincs! Ezt fogadd el,mert belefogsz betegedni és ezt most nagyon komolyan mondom! Bizonyos emberek pl Hipohonderek képesek maguknak a betegséget Te esetedben terhességet bebeszélni,hogy valós tünetek jelentkeznek és ténylegesen elkezd nőni a has! Nyugodj meg próbálkozzatok tovább a pároddal ,de ne görcsölj ennyire!
2012. ápr. 28. 16:58
 7/18 A kérdező kommentje:
De én még nem akarok babát... :/
2012. ápr. 28. 17:06
 8/18 anonim ***** válasza:
Attól,hogy nem akarod még bebeszélheted magadnak! Így meg főleg...mert félsz hogy az vagy!
2012. ápr. 28. 20:31
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól sejtem, te vagy az, aki már egymillió kérdést tett fel a témában. Fordulj pszichológushoz, mert ez már semmiképpen nem tekinthető normálisnak. A terhességtől való rettegés igen gyakran okoz olyan pszichogén tüneteket, amelyektől terhesnek érezheted magad. Viszont ilyen stresszben nem lehet létezni, mindenképp keress olyat, aki tud ebben segíteni neked.

Pszichológus kismama

2012. ápr. 28. 20:36
 10/18 anonim ***** válasza:

Pszichológus kismama tanácsát fogadd meg!!!

Te beteg vagy!

Én az összes kérdésed jelentettem a moderátoroknak annyira idegesített, szerencsére törölték is mind.

Mellesleg csodálkozva kérdezem: van férfi akinek gusztusa lenne fölcsinálni egy ilyen nőt????

2012. ápr. 28. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!