Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mégis csak terhes lennék?...

Mégis csak terhes lennék? Kérlek írjatok!

Figyelt kérdés

A történet dióhéjban:

Mensi elmaradta után teszteltem de negatív lett,így nem is foglalkoztam a dologgal!Aztán annyi dolgom volt hogy eszembe se jutott ez a téma,csak teltek a napok!

Ma begörcsölt a hasam!Ilyen has csikarásszerű érzés,de én mensikor sosem tudom eldönteni hogy a hasam csikar vagy a mensi miatt görcsölök mert nagyon egyforma!

Na erre most utána számoltam hogy már másfél hete késik a mensim,de egyáltalán nincsenek tüneteim!

Vagyis volt hogy émelyegtem,voltak hőhullámiam és meg van még a középidős fehér krémes folyásom is és talán egy pár nagyja érzékenyebbek a melleim!De étvágytalan vagyok ami mensi előtt nem jellemző!Kissé fáradékonyabb vagyok,de nem látványosan!

Érdemes lenne még egyszer tesztelnem?Vagy mit gondoltok?

Igazából nekem ha a teszt negatívat mutatott akkor az az is volt!Így én teljesen biztos voltam abban hogy nincs baba és kész,de így már nem tudom mit gondoljak!

Amúgy olyan 35 napnál nem igen szokott később megjönni!

(nem nagyon követem óramű pontossággal szóval csak kb)

A tippelések igazából nem érdekelnek,azt én is tudok most,inkább olyan írjon aki esetleg volt hasonló cipőben!

Köszönöm előre is a válaszokat!

2012. márc. 31. 14:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
MOst akkor hány napja nem jött meg?
2012. márc. 31. 14:49
 2/14 anonim ***** válasza:

A dióhéjat törjük fel és bontsd ki a teljes sztorit, mert ellentmond az eleje a végének:

"Mensi elmaradta után teszteltem de negatív lett" ... utána meg: "Na erre most utána számoltam hogy már másfél hete késik a mensim"...???

Előző mensi után is teszteltél és most másfél hete nem jött meg a következő? Ha így van IGEN, sürgősen csinálj tesztet!

2012. márc. 31. 14:51
 3/14 anonim ***** válasza:
van,akinek a mensi elmaradása után közvetlen,még nem mutatja ki a teszt,mert nem emelkedett meg még annyira a hcg-szintje.tehát ha jól értem a teszted óta eltelt már másfél hét,akkor most újra tesztelj,könnyen lehet terhesség.
2012. márc. 31. 15:05
 4/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a múlt hónapban voltam ilyen helyzetben. Nem jött meg. Ugyanez volt nálam is. 30 naposak a ciklusaim. Teszteltem egy csomót, negák lettek..végül lett egy ami nagyon halvány pozi lett, nagyon nagyon halvány, de ott volt. És végül 44. napra megjött. Nekem is szurkált a hasam, a mellem 2x akkora lett, elváltozott a mellbimbóm. Szóval nem tudom mi lehetett. Aztán nagy görcsöléssel megjött :( Nagyon szomorú voltam, megpróbálok nem erre gondolni egész nap, de annyira beleéltem magam. Nagyon szorítok, hogy Neked baba legyen!

Hogyha baba van, akkor már a délutáni/esti teszt is kimutatja! Írd meg az eredményt, ha csináltál. Kiváncsi vagyok és szurkolok nagyon!

2012. márc. 31. 15:29
 5/14 anonim ***** válasza:
én is szurkolok:)
2012. márc. 31. 15:48
 6/14 anonim ***** válasza:
Tesztelj újra, simán lehetsz terhes!
2012. márc. 31. 16:02
 7/14 A kérdező kommentje:

Lehet nem fogalmaztam valami jól!

Szóval ebben a hónapban a várt időben nem jött meg és utána teszteltem de negatív lett és én ezzel le is zártam a témát!

De most jövök rá hogy azóta eltelt kb egy hét(így jön ki a másfél hét akinek nem tiszta esetleg)!

Szóval kb 40 nap környékén lehetek (+/- egy két nap)!

Hát most hétvégén semmiképp sem tesztelek!Max hétfőn tudod leghamarabb!

De akkor szerintetek terhes vagyok?

És akkor mi ez a mostani "hascsikarás"?

(azóta sem voltam wc-n tehát biztos nem gyomorrontás!)

Köszönöm a válaszokat!

2012. márc. 31. 16:28
 8/14 A kérdező kommentje:

Sajnálom,nem tudok számszerűsíteni!Csak kb egy héten belül el tudom helyezni hogy nagyjából mi mikor kellett volna,vagy nem kellett volna hogy legyen!

Úgy kb múlthét elején,közepén kellett volna megjönnie!És talán hétvégén vagy most hét elején tesztelhettem!

Basszus,egyszerűen nem emlékszem pontosan!

Teszteljek még egyet?

2012. márc. 31. 16:33
 9/14 anonim ***** válasza:

Persze hogy tesztelj.

Ha nem jön meg, mindenképp menj orvoshoz is, negatív teszt esetén is.

2012. márc. 31. 17:30
 10/14 anonim ***** válasza:
drukkolok!
2012. ápr. 1. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!