Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hét éve meddő a házasságunk,...

Hét éve meddő a házasságunk, miért?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnénk gyereket, de a férjem szinte soha nem is próbálkozik.

Nem beszélünk róla, de úgy sejtem, valamiféle nemi problémája lehet.

Nagyon rossz, mert folyamatosan hallgatjuk édesanyám megjegyzéseit, és a falubeliek is elég tapintatlanok néha.

2012. ápr. 26. 17:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Itt sajnos senki sem tudja ezt neked megmondani, de tanácsként mondom, vizsgàltassátok ki minél hamarabb magatokat..nem kelett volna eddig várni...
2012. ápr. 26. 18:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Ismeros a helyzet:( nálam az volt hogy 5 évig semmi mert utolag kiderult hogy a férjem nem is akarta igazán.Persze osszejott lett egy fiunk és addig fajult hoygy elváltunk:(
2012. ápr. 26. 18:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagyon fontos,hogy beszéljetek egymással minden tekintetben!A második lépés pedig orvos,néha nagyon "apró"dolog miatt nem sikerül(nem tudhatod kinél van gond),de ezt nyilván itt senki nem tudja megmondani.Beszélgessetek mert így a kapcsolatotok is tönkre mehet,(az első mondatod sem biztató) A falubeliek pedig nem mérvadók.
2012. ápr. 26. 19:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogy érted hogy a férjed nem is próbálkozik? Nem vagyok együtt az ágyban? Mert hát szex nélkül nehéz is teherbe esni.ha máshogy értetted akkor meg már rég el kellett volna menni orvoshoz.
2012. ápr. 26. 19:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Sajnos megmondani nem tudjuk innen. De tudom milyen érzés! Mi öt éve szeretnénk babát, de a páromat csak 2 hónapja sikerült rávennem, hogy menjen el kivizsgáltatni magát. Kiderült vele van a baj! Mostanra meg is gyógyították. Nálunk is kevés volt a szex, de nálunk kiderült, hogy a betegségétől. Azóta is nekem kell kezdeményezni, de legalább most már nem hajt el. A legfontosabb, ülj le vele megbeszélni a témát, mert előbb utóbb megmérgezi a kapcsolatotokat! Remélem meg tudjátok oldani, én szurkolok neked!
2012. ápr. 27. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!