Hét éve meddő a házasságunk, miért?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnénk gyereket, de a férjem szinte soha nem is próbálkozik.
Nem beszélünk róla, de úgy sejtem, valamiféle nemi problémája lehet.
Nagyon rossz, mert folyamatosan hallgatjuk édesanyám megjegyzéseit, és a falubeliek is elég tapintatlanok néha.
2012. ápr. 26. 17:52
1/5 anonim válasza:
Itt sajnos senki sem tudja ezt neked megmondani, de tanácsként mondom, vizsgàltassátok ki minél hamarabb magatokat..nem kelett volna eddig várni...
2/5 anonim válasza:
Ismeros a helyzet:( nálam az volt hogy 5 évig semmi mert utolag kiderult hogy a férjem nem is akarta igazán.Persze osszejott lett egy fiunk és addig fajult hoygy elváltunk:(
3/5 anonim válasza:
Nagyon fontos,hogy beszéljetek egymással minden tekintetben!A második lépés pedig orvos,néha nagyon "apró"dolog miatt nem sikerül(nem tudhatod kinél van gond),de ezt nyilván itt senki nem tudja megmondani.Beszélgessetek mert így a kapcsolatotok is tönkre mehet,(az első mondatod sem biztató) A falubeliek pedig nem mérvadók.
4/5 anonim válasza:
Hogy érted hogy a férjed nem is próbálkozik? Nem vagyok együtt az ágyban? Mert hát szex nélkül nehéz is teherbe esni.ha máshogy értetted akkor meg már rég el kellett volna menni orvoshoz.
5/5 anonim válasza:
Sajnos megmondani nem tudjuk innen. De tudom milyen érzés! Mi öt éve szeretnénk babát, de a páromat csak 2 hónapja sikerült rávennem, hogy menjen el kivizsgáltatni magát. Kiderült vele van a baj! Mostanra meg is gyógyították. Nálunk is kevés volt a szex, de nálunk kiderült, hogy a betegségétől. Azóta is nekem kell kezdeményezni, de legalább most már nem hajt el. A legfontosabb, ülj le vele megbeszélni a témát, mert előbb utóbb megmérgezi a kapcsolatotokat! Remélem meg tudjátok oldani, én szurkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!