Lehet meddő vagyok és soha nem lehet babám?
Figyelt kérdés
augusztusban missed ab-m volt, azóta semmilyen módon nem védekeztünk a párommal, de sajnos még mindig nem estem teherbe.kezdek teljesen összetörni. lehet hogy soha nem lehet babánk?2011. dec. 26. 22:08
1/8 anonim válasza:
Ugyan miért gondolsz ilyen butaságot????
Menj el dokihoz, hogy megnézze mi a baj, hogy ez ne fordulhasson elő újra!
3/8 anonim válasza:
M.ab. után 3 hónapig nem is javasolják az újjabb terhességet.
Még csak pár hónapja próbálkoztok,legyél türelmes.
5/8 anonim válasza:
Nekem tavaly karácsonykor volt missed ab-m. Azóta nem jön össze. Ne legyél már ilyen negatív! Ha annyira bánt a dolog, tessék kivizsgáltatni magad és a férjed is! Vezess hőgörbét, hogy tudd, van-e peteérésed, nem túlságosan alacsony-e az alaphőd stb. Ne görcsölj rá a témára! Tegyél érte, hogy legyen babátok!
6/8 anonim válasza:
Ugyan, fel a fejjel! Hisz lehet gyereketek, már egyszer terhes is lettél! Igen, lehet, hogy időbe telik, mire újra megtörténik a csoda, de ha már ott lesz a pocakodban, nem fog érdekelni hogy mennyit vártatok rá. Az, hogy volt egy missed ab, semmit nem jelent, nekem is volt meg sok millió másik nőnek is volt, mégis lett utána baba. Türelem, kitartás!
7/8 anonim válasza:
Nekem még terhességet sem sikerült produkálnom úgyhogy fel a fejjel senki nem mondta h nem lehet babátok!Vizsgáltasd ki magatokat!
8/8 anonim válasza:
szia!
Sajnos a missed ab gyakoribb mint ahogy az emberek gondolják! Egy teljesen természetes élettani folyamat! Sajnos nem mindegyik "baba" életképes! Rengeteg nő átesik rajta, nem is gondolnád, h mennyi! Utána viszont egészséges gyermekük születik! Igazából én is úgy tudom, h 3 hónap várakozás javasolt, akkor pedig igazából 1 hónapja próbálkoztok! Semmi gond nincs, legyél türelmesebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!