Kb.9 napos késésnél éreztetek valamit? Mit?
16-18 körül kellett volna megjönnie. Nem merek tesztet csinálni, mert kb. egy hete (ugyan nem reggeliből) csontnegatív tesztem volt. 18.-a körül azt hittem megjön, volt egy vércseppem, de tényleg csak egy csepp, az is inkább piros folyásnak tűnt. De azóta is semmi. Tudom, teszt, ha nem jön meg még 2 napig, csinálok is, de nem merek most, mert tegnapelőtt kicsit görcsölt(?) a hasam, meg most is olyan fura érzés van benne, mintha meg akarna jönni. De még mindig semmi, a melleim meg irtóra fájnak. Csinálok tesztet, ha tovább késik, de még nem merek, mert el sem tudom képzelni, hogy esetleg pozitív lehet, a negatívak beleégtek a retinámba :).
Lehet, hogy terhesség mellett is mindjártmegjön érzésem van? Nektek volt ilyen, vagy akármiféle érzésetek? Egyéb tünetek?
A mindjárt megjön érzés nekem is volt. Olyan 1-2 hétig tartott nálam, de olvastam valakinek még tovább tartott.
Nekem nem várt környékén fájni kezdett a mellem, olyan feszülő érzés volt, és fáradékony is lettem ekkortájt.
nekem ugyanilyen tüneteim voltak mikor babás lettem.1-2hétig mindjárt megjön érzésem volt...
tesztelj bátran,most már biztosan kimutatja a babát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!