Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyenkor mi van? Bővebben lent

Ilyenkor mi van? Bővebben lent

Figyelt kérdés
tegnap 26. cn teszt negativ. Este egyetlen csepp enyhén barnás nyulós valami volt a bugyimon. Ma reggel szintén egy csepp de az már bordós, és azóta sincs semmi még egy csepp sem, volt fent tampon mert azt hittem megjön de alig birtam kiivenni oylan száraz volt, és azóta se volt egy csepp se. Ilynekor mi van???? Mi a fene volt ez a pár csepp barna szerű valami mikor mensi kellene legyen ma max holnap de sehol semmi, és a teszt tegnap negativ otl?

2012. ápr. 25. 15:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet esetleg beàgyazodàsi barnàzàs? Elofordulhat,hogy kèsobb volt a pè ès most volt beàgyazodàs. Az a megtermèkenyulès utàn 6-12 nappal is lehet.Szàmolj utàna,lehet-e esetleg. Az is lehet,hogy meg fog jonni,szèpen lassan kezdodik,de aztàn megjon.Nekem volt màr igy.
2012. ápr. 25. 15:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehetett beágyazódástól, és az is lehet, hogy még alacsony volt ahhoz a hcg szinted, hogy reagáljon rá a teszt. Várj 2-3 napot, és ha addig nem jön meg rendesen, akkor tesztelj újra.
2012. ápr. 25. 15:24
 3/4 A kérdező kommentje:

[link]

ilyen a gorbém, hát ne mtudom, de sztem késő lenne beágyazódásos vérzésnek, bár ha a ciklus.hu szerint behuzott vonalat ha nézem épp tegnap volt a 12. nap ahhoz képest szóval lehetséges az is. Hát jó lenne az biztos.

2012. ápr. 25. 15:34
 4/4 anonim ***** válasza:

Tegnap még csak 11 dpo-n voltál, persze, hogy negatív lett a teszt. Ha valakinek rövidebb a luteális fázisa (pl 12 nap), akkor csak a nemvárt után pár nappal lesz pozitív a teszt, hiszen átlag 14 nappal pé után jeleznek a tesztek. A hcg termelődésnek nincs köze ahhoz, hogy hány nap telik el pé és mensi között.

A barnázás valószínűleg attól van, hogy emlékszik a tested, hogy menstruálni kéne. Az, hogy nem jött meg, már nagyon jó jel. Szerintem 2-3 nap múlva tesztelj újra, az már valószínűleg pozitív lesz.

2012. ápr. 25. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!