Mi lehet ez? Ovuláció vagy sem?
Kb 30 napos a menzim, tehát ma kéne legyen ovulációm. Nagyon érzékeny a mellem, de az a bizonyos nyákos folyásom nincs. Nem hőmérőzöm, tehát görbét nem tudok feltenni.
Segítenétek megfejteni? Nem mindig van ez a folyás peteéréskor? Nagoyn szeretnénk kisbabát!
Szia! Vegyél a vaterán vagy a teszveszen ovulációs tesztet, nekünk most azzal sikerül :) nem középidőben volt peteérésem, hanem jóval később, de kimutatta a teszt és együtt voltunk :)
20-30 db 2 ezer forint körül van :)
Rendelj, hidd el megéri! :)) Sok sikert!
Nekem soha semmilyen folyásom nincs. Még peteéréskor sincs, mégis van már két gyerekem. Én a 10-16.napok között minden másnap együtt voltam a párommal, azonnal összejöttek a babák :)
Kétnaponta szexeljetek!!!!
Nekem meg azt mondták, hogy ne minden nap, hanem kétnaponta. Nővéremék 2 évig próbálkoztak, peteérés idején minden nap együtt voltak, nem jött a baba, a nőgyógyász ajánlotta neki, hogy próbálják meg a kétnapontai együttlétet, mert a spermák addigra frissülnek fel, regenerálódnak, és sok erős, jól mozgó hímivarsejt lesz köztük :)
Akkor az első hónapban sikerült nekik!
Szia!
Mi is próbálkoztunk jó pár hónapig. Volt peteérés, rendes mensturáció, együtt is voltunk és mégsem jött össze.
Ebben a hónapban vettem cickafarkfü teát a peteérésig, meg palástfüvet a peteérés utántól (ezért használtam ovutesztet, hogy tudjam biztosra), meg vettem zafír barátcserje kapszulát. Ezt szedtem hónap elejétől, vártam a peteérést, együtt voltunk, lábaimat feltettem a falra, gyertyába, még sosem próbáltam ezt :) de most valamiért így éreztem, utána számoltam a napokat, hogy mikor tesztelhetek már, és vasárnap pozit teszteltem :)
Azóta is minden nap, és erősödik :)
Szorítok nagyon! Próbálj ki új dolgokat, pl ezeket a teákat, vagy a barátcserjét, kedvezően hatnak a peteérésre, segítenek beágyazódni stb. :)
Ja, meg szedtem ebben a hónapban 1000 mg c vitamint meg 200 mg e vitamint. Az e vitamin segít megvastagítani a nyálkahártyát, hogy jobban be tudjon ágyazódni a babácska :)
A páromnak is adtam a e és a c vitamin. Nála meg a spermiumokat segíti, hogy jobbak és gyorsabbak legyenek :)
És ebben hónapban összejött, nagyon hittem ezekben, próbáld ki ha úgy gondolod :)
Az E és a C vitamint mindképp ajánlom, mert nagyon jó! Főleg a férfiaknál, mind a kettő fontos a spermáknak :)
Nagyon köszönöm mindenkinek a választ, ki fogom próbálni ezt a barátcserjét, bár már mastodynon cseppet szedtem, de borzalmasan fájt a mellem tőle, ezért abbahagytam. Gyertyaállást is próbáltam már, mindenféle vitamint, igaz az e vitamint nem, de fogok venni. Mit nem adnék egy pozitív tesztért!! Minden hónapban egy csomó tesztet elhasználok.
:( Súlyos elzáródásom meg csak nincs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!