Jól húzta be az alaphőt?
Szerintem igen!
De nem lehet,hogy még nem volt ovud?
Köszi.
19-én UH-n 19 mm-es tüsző látszott, ezért nagy valószínűséggel 19-20 környékén megvolt az ovu.
Nekem az a furcsa, hogy az előző hónapokból kiindulva 36,1 és 36,2 körül szokott lenni az alaphőm. Ezen a görbén is nagyjából ott mozog, kivéve azt a két napot a 7. és 8. napon.
Egyértelműen nem jól húzta be!
Első!Hogy lenne már jó helyen az alaphője mikor szinte csak néhányszor ugrott oda és nem ott stagnált?
Az alaphőd kb 36,2 feletti vonal lehetne!
Egyébként a jó öreg módszerrel utána számolhatsz!Összeadod az eddigi számaidat,majd elosztod a napok számával!Kb 36,3 körül fog kijönni szerintem!
Köszi! Ez az átlagolás eszembe se jutott :-/
Melyik értékeket kell ehhez figyelembe venni? Az összeset vagy csak a menstruáció végétől a mai napig?
A ciklusod első napjától mostanáig!De kiszámoltam neked!36,28XXXX valamennyire jött ki!Tehát jól mondtam olyan 36,2-3 közt van az alaphőd!
Átlagot mindig az első naptól addig a napig számolsz ahol tartasz jelenleg!
2 válaszoló voltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!