Tényleg nem találni normális orvost, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Már több orvosnál jártam, mind lekezelő és bunkó volt. Az egyik meg sem várja, hogy felöltözzek, máris elment, mert lejárt a műszak, a másik egy vén tutyi-mutyi (pedig azt gondolnám: 40 éve a szakmában van, csak ért valamihez), aki simán behív valaki, miközben várom, hogy megbeszélhessük a problémáimat, de őt csak a 35 szűz érdekli, akinek nincs elég "nedve"...engem meg cukor-gyanúval, pco-val, peteérés nélküli ciklussal és fekete vérzéssel le se szar, már elnézést. Nagyon kiborultam ma, pedig vittem a kis borítékot benne a "hálapénzzel", de sajnos nem volt miért hálásnak lenni.
Ne haragudjatok, hogy ilyen hosszúra sikeredett - már ha végigolvassa valaki egyáltalán -, de teljesen tanácstalan vagyok. Hány orvosban és kórházban kell még csalódnom?
Gondolom nem magánorvosnál jártál... Sajnos ez van, ha megbízható, lelkiismeretes orvost akarsz, aki oda is figyel a problémádra, akkor keress magándokit.
Biztos van sztk-s normális is, de ritka. Ha esetleg megírod hol keresed (melyik városban, kerületben), talán ajánlanak majd ilyet is.
Ha budapesti vagy, akkor szívesen adok elérhetőséget olyan orvoshoz, akinek köszönhetően végre nálam is fény derült a tünetek okára (korábban mindig csak azt mondták fogyjak le, majd megoldódnak a problémák). Neki köszönhetem a gyógyulásomat :)
Én a magán rendelésére mentem, és megfelelően türelmes volt, minden kérdésemre választ kaptam.
Budapesten tudok ajánlani neked ey nagyon jó dokit. Nekünk legalábbis nagyon bevált. Én is sztks orvosoknál kezdtem, a másodikhoz jártam, mikor hallottam, hogy a doki, akinél a tesómmal születtünk, Pestre költözött és itt praktizál. Azóta hozzá járok. Minden okés vele és nem kér horror összegeket. Pl. egy vizsgálat 6000 és havonta hív be.
Felháborító, amit néhány orvos megenged magának. Sajnos nálam hamar betelik a pohár, ha hülyének néznek, vagy tojnak a fejemre, azt meg végkép nem szeretem, ha úgy beszélnek velem, mint egy pisis gyerekkel. Szörnyű, hogy nem láttak el rendesen.
Üdv, 27 hkm
Köszönöm a választ, meg hogy végigolvastad :)
Igazad van, biztos van ilyen, csak egyenlőre 1,5 év alatt nekem nem sikerült megtaláltam. Végülis az Igazira is 10 évet vártam :)
Amúgy pesti vagyok (II. ker.)
János Kórház, Margit Kórház, Kapás utca kilőve.
Először Dr. Baltschik Miklósnál (aki eltűnt mire felöltözte, pedig azzal mentem hozzá, hogy van egy pozitív tesztem 5 napos késéssel és erősen vérzek és görcsölök, ugyanezzel a Margit kórházban már nem tudtak mit kezdeni), most meg Dr. Márkus László főorvosnál voltam...pedig én is ott szerettem volna szülni, mert én is ott születtem 27 évvel ezelőtt :)
Te kinél voltál?
Ne haragudj, ez off lesz, de olyan jó anekdota a hülye orvosokról...
Amikor kiderült, hogy babát várok, fölkerestük azt a nőgyógyász-szülésznőt, akinél anno születtem... azt hittem kitörő örömmel fogad majd, és milyen jópofa, hogy több generációt végigkísér, erre elküldött ezzel: "Drágám, nem gondolod, hogy Te még fiatal vagy egy gyerekhez? Miért nem jársz inkább egyetemre. És különben sem laksz közel, úgyhogy sosem vállalnálak".
21 vagyok. No comment. Azóta már boldogan neveljük kisfiunkat, csak máshol szültünk. :-)
2. vagyok:
Ifj. Dr. Újváry Elemér 06 30 949 6784
Mindig vannak olyanok, akiknek valaki nem felel meg, ez személyiségfüggő is, ugyanakkor róla leginkább jó tapasztalatokat lehet hallani, olvasni.
Sok sikert a baba projekthez! :)
Kedves Utolsó!
Köszönöm, hogy írtál. Elolvastam, miket írtak róla, úgy láttam jócskán a pozitív oldal felé billen a mérleg.
Úgy döntöttem, most 1-2 hónapig pihentetem a dolgot, ha addig nem sikerül spontán a baba, akkor felkeresem, addig is gyűjtöm az infókat.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Boldog babázást minden kismamának és anyukának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!