Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha már egy 25ös teszt kimutatj...

Ha már egy 25ös teszt kimutatja a babát, és nem is olyan halvány pozi, akkor kb mennyi hcg lehet a szervezetemben?

Figyelt kérdés

Ma van a nemvárt napja (lekopogom) :)

Ma reggel csináltam egy 25ös tesztet, és tisztán lehet látni a második vonalat, még nem olyan erős mint a kontroll, de nagyon szépen látszik. Pár árnyalatnyival halványabb, mint a kontroll. Most csináltam még egyet délután, az ugyanolyan lett, csak egy kis halvány csík benne már olyan erős mint a kontroll. Ha egy 25ös teszt így kimutatja, akkor már több mint 25 mIU/ milliliter van a véremben? :) Csak kiváncsiságból kérdezem :)

2012. ápr. 24. 16:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát attól nyilván több, azért mutatja. :) Hogy pontosan mennyi, az körülbelül 700-800 mIU eltérést is mutathat nő és nő között, lehetetlen megmondani. Gratulálok!

37 hetes km

2012. ápr. 24. 16:42
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm :))

A háziorvosommal küldettem be pisit, azért ő is erősítsen meg, hogy a labori teszt is pozi :)) Sajna vért nem tudott levenni, mert már nem engedélyezik nekik, csak a nőgyógyászoknak :/

Pedig kiváncsi lennék nagyon :)

2012. ápr. 25. 07:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Kérlek, rakd fel a tesztedet!!!! Köszi :) És gratulálok!
2012. ápr. 25. 09:22
 4/4 A kérdező kommentje:

Itt a tegnapi reggeli, kb 2 perc alatt kijött a csík. Itt még nedves állapotban :) ( 2öt csináltam inkább, nehogy becsapjon, nem hittem el, hogy két csíkos )

[link]

És még van ez is: Itt az első kettő a tegnap reggeli, már száradtan, meg a következő 2 a ma reggeliek.

Szerintem már picit erősödtek tegnap óta :))

[link]

2012. ápr. 25. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!